Klubunk kiemelt prioritásai között szerepel, hogy játékosai számára minden tekintetben a legjobb feltételeket biztosítsa, melyben hangsúlyos szerepet szánunk a helyes sporttáplálkozás kialakításának is – új partnerünk, a SCITEC NUTRITION a sportcélú étrend-kiegészítők egyik vezető gyártója révén mindez megvalósulni látszik az új idényben.

Szász Máté, a SCITEC NUTRITION kutatóbiológus kereskedelmi igazgatója büszke arra, hogy a cég 1996-os indulása óta eltelt húsz év alatt Európa egyik vezető étrend-kiegészítő márkájává nőtte ki magát. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a háromszoros BL-győztes, többszörös magyar bajnok és többszörös Magyar Kupa-győztes Győri Audi ETO KC szolgálatába állíthatjuk termékeinket a 2017/2018-as szezon során. A győri együttes vitathatatlanul a kézilabdázás legmagasabb szintjét képviseli nem csak hazánkban, hanem Európa-szerte is – az ő bizalmuk garanciát és remek visszajelzést jelent számunkra, hogy jól végezzük a munkánkat. A felnőtt és utánpótlás csapatok táplálék-kiegészítőkkel történő ellátása mellett igény esetén étkezési tanácsadást tartunk és étrendet állítunk össze, az utánpótlás játékosokat előadás keretében tájékoztatjuk a helyes sporttáplálkozás alapelveiről, szakmai alapon működő komplett rendszert építünk fel.” – mondta el a szakember. „A SCITEC NUTRITION több, mint ezer terméket felvonultató termékpalettája széles választékot biztosít az élsportolók számára, hogy rendszeres alkalmazásukkal készen álljanak a mindennapos kemény fizikai terhelésre, és az igénybevett izmok, ízületek minél gyorsabb regenerációjáról is gondoskodik. Bízunk benne, hogy ily módon hozzájárulhatunk a győri lányok sikeres, sérülésmentes szerepléséhez az idei szezonban – ezúton is sok sikert és jó munkát kívánunk nekik!”

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke is elismerően méltatta a világhírű táplálék-kiegészítőket gyártó céget, mely naprakész, modern sporttáplálkozási ismeretekkel felvértezett szakembergárdát tudhat maga mögött. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a SCITEC NUTRITION kiváló minőségű, prémium kategóriás, laboratóriumban tesztelt termékei közül válogathatnak játékosaink mind a felnőtt, mind pedig az utánpótlás korosztályban. Büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen nagyhírű támogatóval bővült partnereink köre, bízom benne, hogy az együttműködés mindkét fél számára kölcsönösen előnyökkel szolgál a szezon során.” – nyilatkozta a klubelnök.

A Győri Audi ETO KC és a SCITEC NUTRITION között létrejött megállapodás fontos mérföldkövet jelent a zöld-fehér együttes mindennapi életében – bízunk benne, hogy sikerekben gazdag idény előtt állunk!