1. félidő
A győriek a következő felállásban kezdték a mérkőzést: Görbicz, Oftedal, Amorim, Broch, Mörk és Bódi, a kapuban Grimsbö.
A hazaiak magabiztosan indították a találkozót, egy perc elteltével máris kétgólos előnyt szereztek, majd Mörk átlövésből, Bódi pedig szélről válaszolt (2-2). 3-3-nál büntetőhöz jutott a Rostov, azonban nem tudtak élni a lehetőséggel. A néhány perces gólcsendet Amorim bombája törte meg, Dembele lerohanásból ismét egyenlített. Az első félidő feléhez közeledve Görbicz és Oftedal is bemutatkozott, majd Bódi újabb találatával kétgólos előnyre tett szert a vendégcsapat (5-7). Tíz perccel az első játékrész vége előtt vezetéshez jutottak a hazaiak, köszönhetően annak, hogy zsinórban három gólt szereztek. Althaus találatát követően Mörk büntetőből könyörtelenül kilőtte a jobb felső sarkot. Labdaszerzésből Managarova ismét az orosz csapat javára fordította a mérkőzés állását, Görbicz szélső találatát azonban a hazai csapat javára megítélt büntető követte (12-11). Az utolsó másodperceket kihasználva Ambros Martín időt kért, sikerült is megvalósítani a mester kérését, gólt szerzett a győri együttes, így döntetlennel vonulhattunk a félidei szünetre.
Félidei eredmény: 12-12

2. félidő
Kapust cserélt a Rostov, Pessoa a hazai kapuban – Amorim hamar fel is avatta őt a második félidő elején. Barbosa és Mörk gólját követően büntetőt értékesített Vyakhireva (14-14). Bulatovic egymás után kétszer is betalált, ezzel kétgólos előnyhöz juttatta csapatát – Amorim szépítő találata ellenére háromra nőtt az orosz előny. A zöld-fehérek időkérését követően Bódi és Oftedal rövid időre faragott a hátrányon, de a mérkőzés 48. percében ismét háromra nőtt a különbség a hazai csapat javára (20-17). Bő tíz perccel a találkozó vége előtt emberelőnybe kerültek Görbicz Anitáék, gyors adok-kapok következett, s feljöttek egy gólra. Bódi az orosz védőfalba befutva három és fél perccel a mérkőzés vége előtt megszerezte csapata egyenlítő találatát, jött azonban a gyors válasz Rodrigues jóvoltából (23-22). Szoros végjátékban végül nem született több találat, ez alkalommal a hazai csapat örülhet a két pontnak.
Végeredmény: 23-22 


Ambros Martín: "
Nagyon büszke vagyok a csapatomra, és a mai teljesítményünkre. Ugyan nem szereztünk pontot vagy pontokat, de sok dolgot elértünk ma, ami hasznos a jövőre nézve. Ma kaptunk ki először a szezonban, de ez a vereség csak előre visz minket a jövőben."