A két együttes legutóbb augusztus közepén barátságos mérkőzés keretében találkozott egymással, melyen a zöld-fehérek felszabadult játékkal, nagyarányú – Győri Audi ETO KC-Vasas SC: 38-13 – győzelmet arattak. A magyar bajnokság újonc csapata nincs híján az elszántságnak, Kovács Péter tanítványai lelkesen készülnek mérkőzésről mérkőzésre. A fővárosi csapat játékosainak nagy része élete első élvonalbeli szezonját tölti, míg a Rába-partiak a versenysorozat egyik favoritjának számítanak.

A keddi találkozóval kapcsolatos várakozásairól a győriek balszélsőjét, Fodor Csengét kérdeztük, aki épp a Vasas elleni felkészülési mérkőzésen szerzett gyönyörű találatával mutatkozott be győri színekben.
„A fővárosi csapattal már játszottunk a nyáron felkészülési mérkőzést, amelyen nagyarányú győzelmet arattunk. Nekem az volt az első meccsem az ETO színeiben, de most nagyon várom, hogy éles helyzetben is pályára léphessek ellenük.” – mondta Fodor Csenge.
 

FIGYELEM!
Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy hazai magyar bajnoki mérkőzéseink előtt továbbra is törekszünk arra, hogy előmérkőzésként utánpótlás csapatainkat szerepeltessük az Audi Aréna Győrben. Az utánpótlás bajnokság lebonyolításában bekövetkezett változások miatt azonban ezeken a találkozókon klubunk feltörekvő tehetségei nem a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának aznapi, bajnoki ellenfelének utánpótlás csapatával mérik össze erejüket.
Az október 24-én (kedden) megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC-Vasas SC felnőtt magyar bajnoki mérkőzést megelőzően a leány serdülő II. osztályban 13:30-tól és a női ifjúsági II. osztályban szereplő csapatunk pedig 15:30-tól a VKL SE Győr együttesét fogadja.
Októberi utánpótlás programunkról bővebben honlapunk Utánpótlás – Program felületén tájékozódhatnak.


A K&H női kézilabda liga 1. fordulójának mérkőzésére 2017. október 24-én (kedden) 18:00-kor, az Audi Aréna Győrben kerül sor.
A bajnoki találkozót a Mizsák Dominika – Schmidt Orsolya játékvezető-páros vezényli le, kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.


A mérkőzés alakulása az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhető nyomon.

A találkozóra a jegyértékesítés már javában zajlik, – információ ITT – minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 

Fodor Csengével készült beharangozó videót itt tekinthetik meg: