A női mezőny szurkolói már jó ideje piros betűs ünnepként tartják számon a magyar bajnokság csúcsrangadójának kikiáltott FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC mérkőzést. A két együttes játékosai már régi ismerősnek számítanak, hiszen rendre nagy csatákról mesél közös múltjuk, legyen szó az NBI-ről, Magyar Kupáról vagy épp a BL összecsapásairól. A magyar bajnokság versenyrendszerének lebonyolításában bekövetkezett változás – rájátszás nélkül dől el a bajnoki cím sorsa – miatt minden egyes bajnoki pont különösen nagy jelentőséggel bír, nem kell aggódnunk tehát, hogy izgalmaktól mentes lesz a kedd esti bajnoki forduló.

„Egy Fradi-Győr vagy Győr-Fradi találkozó mindig csúcsrangadónak számít, s ne felejtsük el, hogy a bajnokság lebonyolítási rendszerének változása miatt – azaz, hogy nincs rájátszás –, ha eddig fontos volt mindenkinek minden pont, akkor azt gondolom, ez most duplán vagy akár triplán is érvényes.” – mondta el az M4 Sport reggeli műsorában a győriek másodedzője, Danyi Gábor. A tréner azt is hozzátette, hogy nem a motiváltságon vagy a hozzáálláson fog múlni a mérkőzés végkimenetele, sokkal inkább a pillanatnyi forma és a higgadt játék dönthet, hiszen mindkét együttes rendkívül tapasztalt játékosokat tudhat soraiban.

Danyi Gáborral készült teljes interjút az M4 Sport weboldalán (ITT) nézhetik vissza.

A K&H női kézilabda liga 7. fordulójára 2017. október 31-én (kedden) 18 órai kezdettel a fővárosi Elek Gyula Arénában kerül sor. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

A találkozót a Horváth Péter – Marton Balázs játékvezető-páros dirigálja.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen és a tv képernyők előtt a győri lányok sikeres szerepléséért!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!