A hétvégi újabb BL-forduló közeledtével az izgalmak is egyre fokozódnak a győri együttes háza táján, Ambros Martín tanítványainak azonban a Rostov elleni katartikus győzelem után ismét hideg fejjel kell az új kihívásra koncentrálniuk. Nem lesz könnyű dolga a győri csapatnak, hiszen a dán bajnokság élmezőnyének egyik legmeghatározóbb alakja „látja vendégül” őket. Az FC Midtjylland együttese már november 4-én bebiztosította részvételét az Női EHF Kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, de a hétfői találkozón aratott diadalnak köszönhetően már a címvédő győriek is biztosan ott vannak a legjobb tizenkettőben.

A B csoport jelenlegi állása: 

(Forrás: EHF)


A két együttes idén már összecsapott az európai kézilabdázás legerősebb versenysorozatában, hazai közönsége előtt magabiztos győzelmet (Győri Audi ETO KC – FC Midtjylland: 27-16) hozott a találkozó a Győri Audi ETO KC számára, azonban több szempontból is nehéz visszavágóra készülhetnek Görbiczék. A múlt tapasztalataiból merítve nem túlzás kijelenteni, hogy a dánok hazai pályán különösen nagy erőt képviselnek és képesek meglepetést okozni, s mi több, a sérülésektől nem kímélt Rába-parti együttes már második nagy megmérettetésére készül egy héten belül.

„Kemény meccsre készülünk, de úgy gondolom, hogy az ellenük vívott hazai meccs jó kiindulási pont lehet számunkra. Igyekszünk minél jobban teljesíteni, és szeretnénk hazahozni a két pontot.” – válaszolta kérdésünkre Puhalák Szidónia, a győriek játékosa.

A BL-csoportkör utolsó előtti fordulójára 2017. november 11-én (szombaton) 15:30-kor kerül sor – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!
Szurkoljunk a győri lányok sikeres szerepléséért – hajrá ETO, hajrá Győr!


Puhalák Szidóniával készült beharangozó interjút itt tekinthetik meg: