1. félidő
A győriek a következő felállásban kezdték a találkozót: Görbicz, Amorim, Broch, Oftedal, Mörk és Bódi, a kapuban Kiss.
A mérkőzés első találatát a Kisvárda együttese szerezte, majd Bódi jóvoltából jött is a válasz. Mörk és Amorim is becsatlakozott a gólgyártásba, a tizedik percbe lépve 3-1 az állás. Kiss hárította Triscsuk büntetőjét, majd Broch és Bódi felváltva lőtték a hazai gólokat: 8-3-nál időt kért a Kisvárda vezetőedzője, Mátéfi Eszter. Bő tő tíz perccel a félidei szünet előtt 9-6-ra módosult az állás, a sérüléséből visszatérő Groot félpályáról az ellenfél üres kapujára bombázott és meg is szerezte első találatát. Oda-vissza estek a gólok, majd a 25. percben emberhátrányba kerültek a győriek, Amorim kényszerült két percre a kispadra védekezésben bemutatott szabálytalanságáért. Tartotta háromgólos előnyét a hazai csapat, Groot átlövésből is eredményes tudott lenni, rendre érkeztek a válaszok Triscsuk és Milanovic góljaira.
Félidei eredmény: 15-12


2. félidő
A második félidő első találatát Mörk szerezte, majd Görbicz folytatta a sort – Kiss újabb büntetőt hárított. A 40. perc végére megduplázta előnyét Ambros Martín együttese Görbicz, Amorim, Mörk és Bódi góljainak köszönhetően 21-15-ös állás alakult ki. Rocha és Radojevic villanásainak köszönhetően faragtak a hátrányon a vendégek, Bódi azonban duplázott, így maradt a hat közte a második játékrész felénél. Grimsbö remek védésekkel segítette a győri védőfal munkáját, fej-fej mellett haladtak a csapatok gólgyártásban, Amorim és Mörk nem hagyta szó nélkül Radojevic és Mitrovic találatait. A győri vezetőedző pályára küldte a fiatalokat is, Varga hétméterest harcolt ki, Mörk biztos kézzel értékesítette is – ezzel tíz gólnál jár. A Kisvárda élt utolsó időkérési lehetőségével 30-24-es állásnál, s végül sikerült 30-26-ra kozmetikázni az eredményt.
Végeredmény: 30-26

Nézőszám: 2343 fő
 


Ambros Martín: „Szeretnék gratulálni a Kisvárdának, remek ellenféllel találtuk ma szembe magunkat, akik próbálták megnehezíteni a dolgunkat. A mai nap számunkra a győzelemről és a két pont megszerzéséről szólt, s örülünk, hogy sikerült. Kicsit tartaléklángon égtünk ma annak tudatában, hogy mennyi energiát kiadtak magukból a játékosok az előző mérkőzéseken, de a célunkat elértük, megszereztük a győzelmet. Természetesen a csapatnak most jól jön a pihenő, de megmutattuk ma is, hogy mire vagyunk képesek. Jó volt Nyckét újra a pályán látni, és örülök, hogy innentől kezdve minden bajnokin több játékosunk lesz bevethető.”

Nycke Groot: „Nagyon jó érzés volt visszatérni a pályára és újra játszani, segíteni a csapatot. Nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy gólokat is tudtam szerezni, és persze annak is, hogy győzni tudtunk.”

Mátéfi Eszter: „Gratulálok a győri csapatnak, nem egyszerű ebben az arénában játszani, de úgy gondolom a csapatom ma nagyon tisztességesen helyt állt. Voltak szakaszok, amikor fel tudtuk venni a versenyt, örülök neki, hogy nem gázoltak át rajtunk és végig meccsben voltunk. Amit kértem a csapatomtól, próbáltak mindent megvalósítani, ha ezt az utat folytatjuk, nagyon bízom benne, hogy sok szép eredményt érünk majd el. Sok sikert kívánok a BL-ben a Győrnek, és a sérültek mihamarabbi visszatérését.”

Triscsuk Krisztina: „Próbáltuk felvenni a tempót, nagyon boldog vagyok, hogy a csapatom így tudott ma teljesíteni és további sok sikert kívánok a Győrnek.”