A francia Brest Bretagne együttese a B csoport sereghajtójaként biztosan búcsúzik a BL-versenysorozattól, a zöld-fehér győriek viszont már a közelgő találkozó végeredményétől függetlenül garantáltan középdöntős résztvevők, így lényegében tét nélküli mérkőzésen lépnek pályára a csapatok szombaton. Ambros Martínék azonban, mint mindig, most is a győzelemre hajtanak, s céljuk, hogy 2017 utolsó hazai mérkőzésén, teltház előtt méltóképp búcsúzzanak a versenysorozat ezen szakaszától.

„Egy olyan mérkőzésre kerül sor, aminek papíron nincs tétje, hiszen a Brest már nem juthat tovább, mi pedig nem visszük magunkkal azokat a pontokat, amiket ellenük szereztünk, azonban nem kérdés, hogy azt a mentalitást, amit eddig is képviseltünk, folytatni fogjuk és szeretnénk győzni hazai pályán.” – nyilatkozta Danyi Gábor másodedző a találkozóval kapcsolatban.

A Brest Bretagne HB elleni BL-csoportkör visszavágója 2017. november 18-án (szombaton) 15 órai kezdéssel az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre, a német Robert Schulze – Tobias Tönnies játékvezető-páros vezénylete mellett.

A mérkőzésre minden jegy elkelt!

Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 13.00-kor.

Szurkoljunk a helyszínen és a TV (15:00 Sport1) képernyők előtt a győri lányok sikeres szerepléséért!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!



A találkozóval kapcsolatban Danyi Gábor másodedzőt szólaltattuk meg: