Amint a klub elnöke, dr. Bartha Csaba az elmúlt napokban több hírportálon és a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzést követő szurkolói ankéton is jelezte: „Felvettük a kapcsolatot Heidi Lökével.”

A norvég beálló klubjának érdekeit maximálisan tiszteletben tartva azt a kérdést fogalmaztuk meg a játékos felé, hogy érdekelné-e egy szezonbéli kölcsönadás, melynek létrejöttével a Győri Audi ETO KC számára nagy segítséget nyújtana. Heidi Löke válasza egyértelműen igen volt.
A Győri Audi ETO KC vezetése a szerdai napon felvette a kapcsolatot a Storhamar Elite Handball elnökével, s minden lehetőséget (kölcsönvétel ill. végleges átigazolás) felajánlott, természetesen a kölcsönadás ellenszolgáltatásait is felvázolva.

Klubunk sajnálattal közli, hogy a Storhamar elnöke a mai napon írásban értesítette a klubot, hogy Heidi Lökét a csapat legfontosabb játékosának tartja, s vele a klub célja a norvég bajnokság 1-3. helyezés valamelyikének megszerzése. Ennek értelmében teljes mértékben elzárkózott a játékos Győrbe történő visszatérésétől, amelyet a Storhamar honlapján szurkolóik felé is egyértelműen rögzített.

Természetesen a Győri Audi ETO KC vezetése tiszteletben tartja a Storhamar elnökének döntését, de ugyanakkor rendkívül sajnáljuk, hogy az átigazolás sem ebben, sem a következő szezonban valószínűleg nem jöhet létre (Heidi Lökét kétéves szerződés köti jelenlegi klubjához.)

Dolgozunk tovább, hogy olyan minőségű beálló játékost találjunk, akivel sikerülhet a szezon elején kitűzött céljaink megvalósítása.