A zöld-fehérek a 2017-es esztendő utolsó mérkőzését a magyar bajnokság első osztályában szárnyait bontogató Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE együttese ellen vívják. Az újoncok a szezon első találkozóján, hazai pályán alaposan megszorongatták a Debrecen együttesét, majd a Vasas ellen begyűjtött döntetlen mellett két győzelem is – az MTK és a Békéscsaba ellen – szerepel a kecskemétiek eddigi mérlegében. A világbajnoki és karácsonyi szünetet követő találkozón minden kétséget kizáróan a győri együttes az esélyes – várakozásairól Yvette Brochot kérdeztük.

„Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek Győrben és együtt edzhetek a többiekkel, már rég láttuk egymást. Jó hír, hogy vannak visszatérők a csapatba, úgyhogy valóban csak előre nézünk és természetesen győzni szeretnénk a Kecskemét ellen.” – mondta a győri beálló.

A Kecskeméti NKSE – Győri Audi ETO KC találkozóra 2017. december 30-án (szombaton) 18 órai kezdettel a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban, a Mizsák Dominika – Schmidt Orsolya játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A mérkőzés alakulása írásos tudósítás formájában az MKSZ honlapján követhető nyomon.


Hajrá ETO! Hajrá Győr!



A közelgő találkozó kapcsán Yvette Broch, a győriek beállója nyilatkozott: