A K&H női kézilabda liga 11. fordulójában az Alba Fehérvár KC fogadta otthonában Ambros Martín játékosait. Az Audi ETO Stine Oftedal nélkül érkezett a vendéglátókhoz, mert a norvég irányító egy kisebb sérülés miatt kénytelen volt kihagyni ezt a mérkőzést. Ami viszont örömteli, hogy három és fél hónap kihagyást követően, sérüléséből visszatérve pályára lépett Anne Mette Hansen. A mérkőzésen 200. bajnoki mérkőzését játszó Amorim lőtte a találkozó első gólját. Ezt követően Broch hozott össze egy négyes sorozatot, amit Görbicz és megint Amorim fejelt meg egy-egy góllal a 6. percben, (1-6). Ötperces gólcsendet Broch törte meg ötödik találatával, majd Bódi-Tomori-Bódi következtek a 14. percben (4-9). Az első játékrészben feliratkozott még Groot, Mörk, Knedlikova, Puhalák mellett a hálóőr Grimsbö is a góllövő listára. Az első harminc percet követően 10-21 állt az eredményjelzőn.

A második félidő elején mindkét csapat kicsit az öltözőben maradt, az ötödik percben esett az első találat Grootnak köszönhetően. Aztán Görbicz gól-hármasát Amorim tűzdelte meg egy szép lövéssel (11-26) a 39 percben. A 44. percben Kiss beállt a kapuba, és hárította Lavko próbálkozását, majd a másik oldalon is kimaradt egy büntető. A visszatérő Hansen a 46. percben mutatkozott be egy bombával (14-28). A következő három percben négy zöld-fehér találat esett Mörk, Knedlikova és Puhalák jóvoltából. A mérkőzés utolsó tíz percében a fiatal ifista tehetségek – Pál zsinórban két góllal, majd Varga szép találattal – hálálták meg mesterük bizalmát (16-33). Az utolsó percben Tomori és Hansen még növelték az Audi ETO előnyét, és kialakították a pont húsz gólos különbségű végeredményt (18-38).

Ambros Martín: Nagyon jól játszott a csapatom támadásban és védekezésben egyaránt, a hatosfalban és az öt-egyes formációban is. Nagyon komolyan vette a csapat első perctől a mérkőzést, végig összpontosítottak a játékosok, tudtuk, hogy a Fehérvár jó erőkből álló csapat, akit komolyan kell venni. A téli szünetet követően jó erőben, jó állapotban látom a csapatomat. Jól játszottunk ma.

Deli Rita: Túlságosan tiszteltük az Audi ETO-t, tudtuk, milyen nehéz ellenféllel kell ma szembenéznünk. Nem mertük felvállalni a két védő közötti területeket, nem mertünk odamenni a helyzetekbe, pedig erre nagyon sokat készültünk. Voltak bátrabb időszakaink is, amikor viszont megmutattuk, hogy át lehet törni ezt a kemény védőfalat is. Ebből kell erőt merítenünk.

Amorim Eduarda: Nagyon örülök annak, hogy megérhettem Győrben a 200. bajnoki mérkőzésemet. Emlékszem ennek az időszakban a legnehezebb és a legörömtelibb pillanatára is. Nagyon jó társakkal és edzőkkel dolgozhattam együtt, és remélem, még sok örömben lesz részem.

Lavko Jelena: Nagyon komoly és nehéz meccsünk volt a Győr ellen. A mi csapatunknál nem volt elég jó a lábmunka, és a védekezésünkben is voltak nehézségein. De voltak jó időszakaink is.