Ambros Martín a Puhalák, Amorim, Broch, Groot, Mörk, Knedlikova, Grimsbö összeállítással kezdte a mérkőzést. Az Asztalos-Bárkányi játékvezető páros nem sokáig tétlenkedett a sárgalapok kiosztásával, a 4. perc végére a győriek megkapták a lehetséges maximumot. A gólgyártást is a vendégek kezdték Broch személyében, aki zsinórban kétszer talált a csabai kapuba. Hajtós iramban indult a találkozó, a 11. percben már 3-7 állt az eredményjelzőn, a góllövő listára feliratkozott még Groot, Mörk, Amorim, Hansen és Broch a harmadik találatával. Amorim a kezét fájlalta, cserét kért. A kezdőben lévő Puhalák a 15. percben mutatkozott be góllal (3-9), majd a másik szélen Bódi lőtte meg a tizedik győri találatot. A visszatérő Fodor a 19. percben volt eredményes emberhátrányban, ugyanis Broch két perc kényszerpihenőn ült (4-11). Ezt követően egy hét perces egy ide-egy oda egál-széria következett a gólok tekintetében (7-14). Az első játékrész végére kilenc gólos különbség alakult ki Grimsbö második büntető hárításának köszönhetően, 8-17-es állásnál térhettek pihenőre a csapatok.

A második félidőt a hazaiak kezdték találattal. Broch megkapta második kétpercét az 5. percben, ennek ellenére az első tíz percben Broch és Mörk lőttek egy 3-3-as szériát, amit Tomori tűzdelt meg egy bombával (13-23). Puhalák és Tomori jóvoltából tizenkettő volt közte a 44. percben (14-26). Az ifista korú Pál is a pályára lépett, és a 45. percben be is mutatkozott eredményesen, majd a sormintát Tomori folytatta harmadik találatával (16-28). Bódi cifrázta a 47. percben, kihagyott büntetőjének kipattanóját juttatta a hálóba. A vége előtt 10 perccel Hansen újra tüzelt, majd Groot büntetőt értékesített (19-31). A fiatal Afentaler bemutatkozott, majd le is ültették a játékvezetők kétpercre, amit ki is használt szépítésre az ellenfél (21-33) az 54. percben. Az utolsó 5 percben a hazaiaké volt a főszerep zsinórban öt találattal, de az utolsó másodperben Hansen fejelte meg a mérkőzést, és állította be a 26-35-ös végeredményt.

Bízunk benne, hogy Eduarda Amorim sérülése nem komoly. A pontos orvosi diagnózist követően tájékoztatjuk majd szurkolóinkat. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Dudának!