Ambros Martín tanítványai gyors egymásutánban kell, hogy állják a sarat a magyar bajnokságban, január harmadik hetében immár az új esztendő negyedik összecsapására készülnek.
A győri lányok soron következő ellenfele a bajnoki tabella 11. helyén álló fővárosi együttes, az MTK Budapest lesz. A találkozóval kapcsolatos várakozásairól Ambros Martín vezetőedzőt kérdeztük.

„Az elsődleges cél az, hogy összeszedjük magunkat a pénteki mérkőzésre, ki kell pihennünk a békéscsabai hosszú utazást. Nagyon sok mérkőzésünk van és nagyon sok energiát kell ebbe fektetnünk koncentrációban is.” – mondta el Ambros Martín a sűrű bajnoki menetrend kapcsán, majd csapata teljesítményéről elismerősen nyilatkozott: „Úgy látom, hogy kis lépésenként folyamatosan fejlődünk, jelenleg minden mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtunk, mint az előzőn. A Békéscsaba ellen elég jól sikerült az első félidő, és most jön még két olyan találkozó a magyar bajnokságban, melyekre csak egy-egy napot készülhetünk, de azt gondolom, hogy készen állunk.” – zárta gondolatait a győri tréner.

A Győri Audi ETO KC – MTK Budapest magyar bajnoki találkozóra 2018. január 19-én (pénteken) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben, a B. Pech Katalin – Vágvölgyi Mária játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.

A mérkőzés alakulása írásos tudósítás formájában az MKSZ honlapján követhető nyomon.
Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk jegyinfó felületén tájékozódhatnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!



A vezetőedzővel készült beharangozó videót itt tekinthetik meg: