A Győri Audi ETO KC együttese a Vasas SC ellen zárta a hetet. A vendég zöld-fehérek fiatalított felállásban kezdték és vívták végig a mérkőzést – már az első félidő végére jelentős előnyt (8-14) tudhattak magukénak, végül 18-26-os végeredmény született a vendégek javára.
Végeredmény: 18-26 

1. félidő
A vendég győriek a Fodor, Hansen, Puhalák, Pál, Gonzalez és Bódi sorral álltak fel a kezdéshez, a kapuban Kiss.
A találkozó első gólját Fodor szerezte szélről, majd Pál kihagyott hétméteresét Kuczora egy duplával bosszulta meg (2-1). Fekete és Puhalák találatát ötperces gólcsend követte, melyet végül Bódi tört meg. Kovács Péter a 11. percben, 3-3-as állásnál időt kért. Hansen átlövésből, Bódi befutásból talált be, majd Fodor, Bódi és Hansen növelte csapata gólszámát (3-8). Puhalák, Hanusz, majd Hansen és Oftedal folytatta a sort (5-11). Puhalák góljára Fekete válaszolt – hatgólos előny a zöld-fehéreknél a találkozó 24. percébe lépve – a Vasas ekkor ismét időt kért. Afentaler remekül mentett labdát az ellenfél lerohanási kísérletéből, Hansen és Oftedal jóvoltából nyolcra nőtt a különbség (6-14). Fekete és Németh szépített, hatra csökkent a különbség a félidőre (8-14).
Félidei eredmény: 8-14

2. félidő
A második játékrészben Groot is a pályán, s fel is avatta a Vasas kapuját. A mindkét oldalon sikertelen próbálkozások sorát Pados és Gonzalez találatai törték meg. Varga beállóból volt eredményes, Kiss pedig parádés védésekkel járult hozzá csapata teljesítményéhez. Gonzalez hatalmas bombát engedett el a második félidő feléhez közeledve (9-18), majd ismét Gonzalez, Pados és Groot duplája alakította az eredményt (10-21). Szépített a Vasas Arany és Németh jóvoltából, majd harmadik időkérési lehetőségét is kihasználta a hazaiak vezetőedzője szűk tíz perccel a mérkőzés vége előtt. Hárs góljára Knedlikova és Puhalák válaszolt, majd Németh és Pados faragott a hátrányon. Afentaler gyönyörű bombáját hazai hétméteres követte, melyet Kiss olvasott és parádés mozdulattal hárított (15-24). A következő büntetőt már értékesítette a Vasas, Pál pedig talajról kipókhálózta a jobb felsőt. Az utolsó két perc történései között Arany akciógólja, Pál és Szeberényi értékesített hétméterese szerepelt (18-26).
Végeredmény: 18-26

Ambros Martín: „Meg akartuk nyerni a mérkőzést, ez volt a mai célunk. Nagyon sok mérkőzés van már a lábunkban és a fejünkben is, és komoly megmérettetések állnak előttünk a BL-ben-. Nagyon jó meccset vívtunk ma, az ellenfelünk remekül harcolt, gratulálok a teljesítményükhöz.”

Kovács Péter„Szeretnék gratulálni a Győrnek, nagyon sportszerű küzdelmen vagyunk túl. Úgy gondolom, hogy az eredmény részünkről is vállalható.”