Több, mint egy hónapja már, hogy kényszerpihenőjét tölti a zöld-fehérek jobbátlövője, Nora Mörk, aki a február 5-ei Nykobing elleni hazai középdöntős forduló alkalmával szenvedett térdszalagszakadást. Az esetet követően a norvég klasszis sikeres műtéten esett át, jelenleg rehabilitációját tölti és alig várja, hogy ismét labdával a kezében hódolhasson szenvedélyének.

A mindig vidám és energikus Nora Mörk szomorúan konstatálta, hogy térdsérülése miatt egy időre szögre kell akasztania a kézilabdás cipőjét és fel kell hagynia a játékkal, azonban nem csügged, gőzerővel dolgozik mihamarabbi visszatérésén.

„Jól érzem magam és a térdem is alakul, persze nem könnyű, hiszen korábban már többször is műtötték, de okosan és türelmesen végzem a rehabilitációt, hogy minden rendben legyen. Sajnos az idei szezonom a sérülésem miatt véget ért, viszont nagyon büszke vagyok a csapatra, a társaim remek szereplésére. A nehezítő körülmények ellenére is megmutatták, hogy igazi csapatról van szó, s nagyon hiszek bennük, hogy egészen a FINAL4-ig menetelnek.” – mondta el kérdésünkre Nora, akit épp a Cutler Fitness Győr konditeremben kaptunk el egy rövid interjúra.

Rengeteg üzenetet kapott és számtalan jókívánság jutott el hozzá az aggódó szurkolók felől eddigi lábadozása alatt, mindezekért szeretett volna köszönetet mondani, úgyhogy következzék egy rövid kis magyar nyelvlecke:
 

Jobbulást kívánunk, Nora!