Hosszú útnak vágtak neki a zöld-fehérek, ugyanis a K&H női kézilabda liga 21. fordulójában a Kisvárda együtteséhez utaztak. Az első félidőben hamar magához ragadta a kezdeményezést a győri együttes – a védelem biztos bástyájaként Kiss ismét szenzációs formában védett, támadásban pedig Görbicz parádézott. A félidei négygólos előnyüket végül duplájára növelték a győri lányok, és két ponttal a zsebükben távozhattak.
Végeredmény: 17-25

1.félidő
A vendég győriek a Puhalák, Amorim, Görbicz, Broch, Gonzalez és Bódi felállásban kezdték a találkozót, a kapuban Kiss.
A mérkőzés első gólját Amorim szerezte, majd néhány perces gólcsendet követően Milanovic Litre egyenlített. Broch duplázott – beállóból és lerohanásból is eredményes volt –, majd remek labdaszerzést követően Görbicz robogott végig a pályán (1-4). Radojevic betörésből faragott a hátrányon, azonban Gonzalez passzából Broch neve mellé újabb találatot jegyezhettünk (2-5). Gonzalez találatával négygólos előny a Győrnél a találkozó 12. percében – a Kisvárda időt kért. Anne Mette Hansen is feliratkozott a góllövőlistára átlövés góljával, Kiss pedig fantasztikus formában védte a győri kaput a kisvárdai lövésektől. Görbicz test mellett engedte el a védjegyének számító bombát, majd Amorim és a hazai oldalról Karacs talált be, aki ezzel csapata 11 perces gól nélküli időszakát törte meg (4-10). Amorim és Radojevic, majd ismét Karacs volt eredményes.  Öt perccel a félidei szünet előtt Ambros Martín is letette a zsűriasztalra az időkérést jelző táblát. Kiss továbbra is megingathatatlan magabiztossággal állta a lövéseket a zöld-fehérek kapujában, egyedül Khakunova tudta megtalálni a rést a védőfalon közvetlenül az első játékrész lefújása előtt – így négygólos vendég vezetéssel vonulhattunk a szünetre.
Félidei eredmény: 6-10

2.félidő
A második félidei gólgyártást Puhalák kezdte el szélről, majd Dmitrovic válaszolt (7-11), gyors egymásutánban Amorim és újra Dmitrovic következett. Büntetőt harcolt ki a Kisvárda együttese, Triscsuk biztos kézzel értékesítette. Broch újabb találatával már négynél járt, majd Görbicz egy testcsellel két védőt is átvert és Dzhukeva hálójába bombázott (9-14). Görbiczet a játékvezetők kétperces kiállítással büntették, emberhátrányban folytathatták a vendégek. Triscsuk gólja és kihagyott hétméterese után a zöld-fehérek javára megítélt büntetőhöz Görbicz érkezett, ő azonban már nem hibázott. Szűk 15 perccel a mérkőzés lefújása előtt Bódi is betalált, ezzel hatra nőtt a vendégek előnye (10-16). Radojevic faragott csapata hátrányán, Görbicz hihetetlen mozdulattal lőtte ki a ficakot. Dmitrovic után Amorim találta meg a rést a kisvárdai védőfalon, Puhalák szélről másodszor volt eredményes. Görbicz lerohanásból a maga hatodik, csapata 20. találatát szerezte. Hansen után Görbicz, majd újra Hansen talált be – a különbség ezzel tizenegyre nőtt (12-23). A mérkőzés utolsó öt percében Ambros Martín pályára küldte fiataljait. A végjáték alakulásába Dmitrovic, Bódi, Milanovic Litre, Radojevic, Triscsuk és Pál szólt még bele, ezzel kialakult a 17-25-ös végeredmény.
Végeredmény:17-25
 

Ambros Martín: „Fontos mérkőzést játszottunk egy olyan ellenféllel szemben, aki az elmúlt hónapokban nagyon jól teljesített. Elégedettnek kell lennünk, ugyanis a győzelem mellett még egy fontos célt elértünk ma, hiszen egy nagyon jó védekezéssel sikerült húsz gól alatt tartanunk a Kisvárda együttesét. A védekezés összeállása magabiztossá tett minket még akkor is, ha voltak hibáink. A játékosaim rutinja a második félidőben a nagyon nehéz pillanatokban is segített, még akkor is, mikor szorosabb volt az eredmény. Gratulálok edző kollégámnak és a csapatának, nagyon jó munkát végeztek és további sok sikert kívánok nekik a szezon hátralévő részében.”

Anja Althaus: „Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk ma és elértük a célunkat, hogy harcos védekezést tudtunk mutatni. Büszke vagyok és örülök, hogy ennek a csapatnak a részese lehetek, nagyon koncentráltunk és jó munkát is végeztünk. Mindenki 100%-ot nyújtott, aki pályára lépett ma, ez külön öröm számunkra.”

Vlatko Djonovic: „Először is gratulálni szeretnék a Győrnek, a világ legjobb csapatának és sok sikert kívánok nekik a FINAL4-ban. Kisvárdai színekben most először mérkőztünk meg egymással, de jól tudtuk, hogy kik játszanak zöld-fehér színekben. Úgy álltunk a mérkőzéshez, hogy nem számít az eredmény. Kiss remekül védett az ellenfél kapujában, a legjobb és a leghatékonyabb védekezés ellen nehéz dolgunk volt. Hiányzóink miatt fiatal játékosokkal léptünk pályára a széleken, így több teher hárult a belső posztokra.”

Karacs Jázmin: „Szeretnék gratulálni a Győrnek a győzelemhez. Nagyon nehéz ellenük játszani, a védekezésünk nem volt igazán jó, támadásban pedig sokat hibáztunk. Ha jobban tudtunk volna élni a helyzeteinkkel, szorosabb végeredmény született volna.”