Győri Audi ETO - Kiskunhalasi NKSE 44-24 (22-9)

Győr, 2000 néző. Vezette: Dvorsky - Sivak(szlovákok)
ETO: Herr - KOVACSICZ 7, BRADEANU 8, Dokic 3, Spiridon 1, GÖRBICZ 7(2), VÉRTEN 5
Csere: Guiu (kapus), Gogirla 4, Hornyák 3, TEMES 4(1), Drávai 2(1), Bognár
Edző: Róth Kálmán
KNKSE: Vörös - Sterbik, ILYÉS 5, Kocsik 2, Borbély 3, KOCSIS 7(1), Koroknai 2(1)
Csere: Győri (kapus), Herr A. 2, Szûcs 1, Kósa 1, Kurgyis, Baross 1, Valovics
Edző: Zsiga Gyula

Hétméteresek: 4/4 illetve 3/2
Kiállítások: 10 illetve 14 perc

Az ETO-ban bemutatkozott az újonnan igazolt beállós Simona Spiridon, akinek ma délben jöttek meg a papírjai a román szövetségtől. Róth Kálmán egyből a kezdőcsapatban szavazott neki bizalmat, igaz az elején csak védő feladatokat kapott. A vendégek 2-2-ig tartották magukat, aztán úgy tûnt, végleg feladták a szellemesen és gyorsan kézilabdázó ETO-val szemben. Zsiga Gyula 8-3-nál még megpróbált lelket verni Ilyésékbe, ami egy kis időre sikerült is (9-6). A zöld-fehérek védekezése - tengelyében a Spiridon, Bradeanu párossal - remekül mûködött. A megszerzett labdákból pedig Kovacsicz és Vérten szórta a gólokat. Görbicz remekül osztogatott, Bradeanu pedig hatalmas bombákat eresztett meg, persze sikerrel. Görbicz egy indulás után a háta mögül szerzett gólt és ezzel már tíz volt a különbség (18-8).
 A második félidőben is pompásan szórakozott a szépszámú győri közönség. Róth Kálmán sokat cserélt és főleg védekezésben kísérletezett, ezért a második játékrészben a vendégek is többször voltak eredményesek. Főleg Kocsis és Ilyés jelentett veszélyt a győri kapura. Görbicz továbbra elhalmozta társait a jobbnál jobb labdákkal, de kitett magáért Gogirla és Dokic is. Az ETO végül szellemes játékkal, könnyedén győzött. Jó lenne, ha ez a forma Podgoricán is előjönne.

Róth Kálmán: Az első félidőben BL-formában kézilabdáztunk. A második félidőben nagy előnyünk tudatában sokat cseréltem, kísérleteztem, ezért több gólt kaptunk. Most a legfontosabb feladatunk Spiridon csapatba illesztése.

A mai nap Simona Gogirla 50. bajnoki mérkőzését játszotta, Kovacsicz Mónika pedig 200. bajnoki gólját szerezte.