Véghajrájához közeledik az alapozó időszak, hiszen bő egy hét múlva – szeptember 1-jén – már bajnoki mérkőzésen lépnek pályára a győri lányok. Addig is azonban még két barátságos mérkőzés szolgálja csapatunk felkészülését, elsőként augusztus 24-én (pénteken) 18 órától a Buducnost Podgorica együttesét fogadják Danyi Gáborék. A találkozó megtekintése INGYENES – várunk minden érdeklődőt!

Nincs már sok hátra a magyar bajnokság, s ezáltal a 2018-2019-es kézilabdás idény hivatalos rajtjáig, csapatunk addig is minden energiáját a minél hatékonyabb felkészülésre, a taktikai utasítások éles helyzetben történő gyakorlására fordítja. Ezúttal az előző BL-szezonban egészen a legjobb nyolcig menetelő, a versenysorozattól a negyeddöntőben éppen ellenünk búcsúzó megfiatalított montenegrói Buducnost Podgorica együttesét fogadják barátságos összecsapásra a zöld-fehér mezes lányok. Zárják velünk a hetet az Audi Aréna Győrben, az izgalmak garantáltak!

A Győri Audi ETO KC – Buducnost Podgorica felkészülési mérkőzés 2018. augusztus 24-én (pénteken) 18 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.

Az edzőmérkőzés megtekintése INGYENES!

Kapunyitás:17:00-kor


BELÉPÉS
Kérjük a látogatókat, hogy belépéshez az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) két oldalsó bejáratát és a déli, Audi Aréna Shop mellett található oldalsó bejáratok valamelyikét használják.
A mérkőzés ideje alatt az Audi Aréna Shop az alábbi nyitva tartással várja látogatóit:
Augusztus 18. (péntek): 17:00-20:00


ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük ezt a találkozót is! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!


FIGYELEM!
Az útépítők előzetes tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!