2018. október 21-22. között rendezték Dunaújvárosban az utánpótlás kézilabdázás egyik legrangosabb versenyét, az Üstökös Kupát. Zöld-fehér mezes tehetségeink két nap alatt öt mérkőzést vívtak, rendre magabiztos győzelmeket arattak, így végül aranyéremmel a nyakukban térhettek haza. Gratulálunk!

A Győri Audi ETO KC leány U13-as csapata Dunaújvárosba látogatott el a hosszú hétvégén, hogy részt vegyen a jó hírű utánpótlás tornán, az Üstökös Kupán. Kocsis Tibor tanítványai az első játéknapon a PC Trade Szeged, a Dabasi KC VSE és a Szekszárdi FGKC együttese ellen léptek pályára, míg a legjobb három között a Bajnok DSE Nemesvámos és a Debreceni Sport csapatával mérték össze erejüket, s arattak mérkőzésről mérkőzésre győzelmeket. Remek teljesítményüket követően jutalmuk sem maradt el, aranyéremmel és fényesen csillogó kupával távoztak!

„U13-as csapatommal egy jól szervezett és magas színvonalú tornán vettük részt. Végig fegyelmezetten, magabiztosan és időnként még látványosan is kézilabdáztunk, sikerült minden ellenfelünket legyőznünk, mellyel „bearanyoztuk” a hosszú hétvégét. Nagyon sok szülő kísérte el csapatunkat, nekik külön köszönjük a fergeteges és rendkívül sportszerű szurkolást!” – számolt be edzőnk, Kocsis Tibor.

Álló sor: Kocsis Tibor edző, Kovács Boglárka, Sebestyén Lili, Varga Dalma, Horváth Lili, Granát Dorka, Kiss Diána, Németh Eszter, Császár Dorka
Guggoló sor: Virág Vanessza, Németh Petra, Rosta Edina, Szajkó Fanni, Pádár Laura, Rédecsi Polett

Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a csapatnak!