Sikerekben gazdag közös múltra tekint vissza a világhírű sportszergyártó cég, az adidas és csapatunk, a Győri Audi ETO KC együttese. A gyümölcsöző együttműködés jövőbeni ápolásának jegyében a felek 2017 augusztusában újabb, négy évre szóló megállapodást kötöttek egymással, s közös erővel továbbra is a legmagasabb célokért indulnak harcba.

A felek partneri kapcsolatukat érintő kölcsönös elégedettségének mi más is lehetne meggyőzőbb bizonyítéka, minthogy a prémium kategóriás sportszergyártó és -forgalmazó cég, az adidas és az európai klubkézilabdázás egyik élharcosa, a Győri Audi ETO KC együttesének együttműködése – melynek kezdete 2011-re datálható – és a legmagasabb célokért folytatott közös munka tovább folytatódik.

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke megtisztelőnek tartja, hogy a világ egyik legelismertebb sportmárkáját magukra öltve léphetnek pályára a győri lányok mérkőzésről mérkőzésre, és képviselhetik mindazt, amit a klub és a világhírű sportszergyártó cég, az adidas közös küldetésének tekint. „ Azt hiszem, csapatunk az elmúlt szezonban nyújtott teljesítményével mindenkinek kétségtelenül bebizonyította, hogy a lehetetlen valóban nem létezik. Céljaink az idei szezonban is változatlanok, s nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ezen az úton a minőségi sporttermékek piacának uralkodó nagyhatalmát is magunk mellett tudhatjuk mind a felnőtt csapatunk, mind pedig utánpótlás együtteseink kizárólagos öltöztető szponzoraként. Köszönjük a bizalmat, s reméljük, eredményeinkkel nem csak klubunk, hanem az adidas hírnevét is öregbíthetjük.” – zárta gondolatait a klubelnök.

Tamás Áron, az adidas Budapest Sportcikkellátó és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója különösen nagyra értékeli a győri lányok teljesítményét, hiszen sportkedvelő üzletemberként úgy gondolja, a Győri Audi ETO KC együttese méltó képviselője annak az üzenetnek, amelyet a három csíkos logóval fémjelzett márka egészen a hétköznapi emberektől kezdve az élsportolók számára közvetíteni kíván. „ A világ legjobb női kézilabda csapata sok örömet és felejthetetlen élményeket okozott cégünk számára az együttműködésünk kezdete óta, így tavaly nyár végén nem is volt kérdés számunkra, hogy támogatjuk a folytatást. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonlóan szép sportsikerekben lesz részünk együtt, s termékeinkkel folyamatosan magas szinten tudjuk szolgálni a csapat előtt álló kihívásokra való felkészülést, az azokon való helytállást.”

Klubunk nevében ezúton is köszönjük az adidas Budapest Sportcikkellátó és Kereskedelmi Kft. támogatását, s izgatottan várjuk, hogy minél szebb eredményeket ünnepelhessünk együtt a jövőben is!