2018. december 18-án (kedden) meghitt hangulatban rendeztük meg klubunk, a Győri Audi ETO KC hagyományos karácsonyi ünnepségét utánpótlás bázisunk apraja és nagyja számára. Az elnöki köszöntő, a zenés műsorok és az ajándékosztás után kihirdetésre került a 2018-as utánpótlás ALL STAR csapat is, melyben a korosztályonként legjobbnak ítélt játékosok foglalták el helyüket és természetesen a kis tehetségek példaképeikkel is találkozhattak.

Az esemény megnyitásaként a Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakközépiskola diákjai adták elő karácsonyi műsorukat, majd a klubelnök, dr. Bartha Csaba mondott köszöntőt. A kis gyufaárus lány történetét elmesélő színdarab után az ajándékosztásra is sor került, melyek átadásában a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai segédkeztek és kívántak egyúttal kellemes ünnepeket a kis tehetségeknek. A karácsonyi rendezvény végéhez közeledve kihirdetésre került a 2018-as esztendő ALL STAR csapata is, majd pedig különleges meglepetéssel kedveskedtünk a jelenlévőknek – az eseménytől az Európa-bajnokság fáradalmai miatt távol lévő játékosok üdvözlő üzeneteit hallgathatta meg a publikum. Búcsúzóul pedig mindenki begyűjthette kedvenceitől az aláírásokat és a közös fotókat.


A 2018. évi díjazottak – ALL STAR csapat

U9 korosztály: Kósa Ramóna

U10 korosztály: Baracskai Liza

U11 korosztály: Kányai Villő

U12 korosztály: Czébán Lili

U13 korosztály: Varga Dalma

U14 korosztály: Csendes Bella

Az év serdülő játékosa: Varga Emília

Az év ifjúsági játékosa: Lancz Barbora

Az év junior játékosa: Kellermann Dóra



Gratulálunk a díjazottaknak és edzőiknek!

Az Európa-bajnokság fáradalmai miatt az eseménytől távol maradó játékosok is készültek egy kis meglepetéssel, saját nyelvükön köszöntötték az utánpótlás játékosokat és szüleiket: 

 

Jó pihenést, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!