Csapatunk a sűrű bajnoki- és BL-menetelést egy rövid időre megszakítva  – az idei szezonban életbe lépő változás következtében – a Magyar Kupa V. fordulójában is pályára lép, hogy harcoljon a legjobb négy közé jutásért. Danyi Gábor együttesének 2019. február 13-án (szerdán) az Eu-Fire Mosonmagyaróvár lesz az ellenfele. A találkozó 17:30-kor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.  
Várunk minden érdeklődőt – töltsük meg az arénát!

Az elmúlt hétvégén a norvég Vipers Kristiansand együttese ellen aratott győzelmet követően a zöld-fehér mezes győri lányok túl is vannak a BL-középdöntős megmérettetések felén, azonban korántsem dőlhetnek hátra, hiszen még csak ezután jön a java!

A soron következő összecsapáson kedvenceink a Magyar Kupa V. fordulójában lépnek pályára és a Mosonmagyaróvár együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben.

A találkozó előtt Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük:
 

 

A Magyar Kupa V. fordulójában, 2019. február 13-án (szerdán) 17:30-kor esedékes Győri Audi ETO KC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár mérkőzésre az Audi Aréna Győrben, a Paska Dániel – Vastag Sámuel játékvezető-páros vezényletével kerül sor.
A mérkőzés alakulását az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhetik nyomon.

Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 15.30-kor


BELÉPŐJEGYEK
A Magyar Kupa negyeddöntős mérkőzésre a 2018/2019-es szezon hazai bajnoki mérkőzéseire érvényes bérletekkel (a találkozóra a kék bérlet nem érvényes) az összecsapás díjmentesen megtekinthető.
A bérlettel nem rendelkező szurkolóink az NB I-es bajnoki jegyárakkal megegyező áron juthatnak hozzá belépőikhez.
Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén van lehetőség.
További, jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

FIGYELEM!
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzést követő átalakítási munkálatok miatt a küzdőtérre és annak környékére BELÉPNI TILOS!
Megértésüket köszönjük!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!