A mai napon, sajtótájékoztató keretén belül jelentették be 11 kategória hármas jelölt-listáit az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálára. A Magyar Sportújságírók Szövetségének szervezésében megrendezésre került rendezvényen vezetőedzőnk, Danyi Gábor az edző, zöld-fehér mezes együttesünk, a Győri Audi ETO KC pedig a csapat kategóriában a jelöltek között szerepel.
A kategóriák győzteseinek kihirdetésére 2020. január 16-án (csütörtökön) 20 órától a Nemzeti Színházban kerül sor.

Az idei évben immár 62. alkalommal döntenek a Magyar Sportújságírók Szövetségének tagjai az elmúlt esztendő legjobb sportolóinak kilétéről.

2020. január 16-án (csütörtökön) a Nemzeti Színházban, az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálán ünneplik a tavalyi év legjobb magyar sportolóit, melyen nagy örömünkre, Danyi Gábor vezetőedzőnk az edzők, valamint ötszörös BL-győztes csapatunk is a jelöltek között szerepel a klasszikus csapatsportok kategóriában.

2020. január 6-án (hétfőn) 11 órakor a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztatón sorrend megjelölése nélkül, ábécérendben ismertették, hogy az egyes kategóriákban kik kerültek az első három közé. A tízes listákat a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége állította össze, majd a tagok szavazással döntöttek a végső triókról.

edzők:
Danyi Gábor (Győr, női kézilabda)
Selmeci Attila (Milák Kristóf)
Varga Zsolt (FTC, vízilabda)

az Év csapata (klasszikus csapatsportok):
FTC-Telekom Waterpolo (férfi vízilabda)
Győri Audi ETO KC (női kézilabda)
Női jégkorong-válogatott
 

Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében 2020. január 16-án, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége. 

Izgatottan várjuk a végeredményt!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!