Három hét után játszik újra bajnoki mérkőzést a címvédő Audi-ETO együttese. A Bajnokok Ligájának első három fordulóját pozitív mérleggel záró zöld-fehérek ma este hat órakor a Cornexi-Alcoa otthonában lépnek pályára.

Az elmúlt években a győri csapat rendre győzni tudott a székesfehérváriak vendégeként – utolsó három találkozójukon mindig a zöld-fehérek örülhettek –, s ezt a jó sorozatot mindenképpen folytatni szeretné Róth Kálmán együttese. Nem lesz azonban könnyû dolguk a győrieknek, mert időközben edzőt cserélt a Cornexi, s az a Vura József vette át a csapat irányítását, aki nagyon jól ismeri az ETO-t.

„Sikerült megnézni a Cornexi EHF-kupa-meccsét a román Valcea ellen. Idegenben ugyan nagyon kikapott a csapat, hazai pályán azonban bravúros döntetlent ért el. Felemásak az érzéseim, mert szerintem más játékot játszik majd ellenfelünk, mint a kupameccsen. Egy biztos, egy harcos, hatvan percig küzdő fehérvári együttes vár ránk, mely előtt a Debrecen legutóbbi hazai vereségével megnyílt az út a negyedik hely felé. Persze nekünk ezzel nem szabad foglalkozni, hiszen legnagyobb riválisunk, az FTC nyerni tudott ott, így nem engedhetjük meg, hogy lépéselőnyhöz juttassuk a fővárosiakat" – mondta Róth Kálmán, aki ugyanazokra a játékosokra számíthat, akik Oroszországban is pályára léptek.

„Radulovics Bojana sérülése szépen gyógyul, nincs már messze a visszatérése. Most azonban, hacsak semmi váratlan nem jön közbe, nem lesz változás a keretben. Mint mindig, most is sok szurkoló kísér majd el bennünket Székesfehérvárra, s nem szeretnénk nekik csalódást okozni. Céljaink eléréséhez mindenképpen be kell gyûjtenünk a két pontot" – tette hozzá a szakvezető.