Bár a honi kézilabdabarátok figyelme jelenleg a németországi világbajnokság felé irányul, nem pihen csapatunk sem, mely sorozatban játssza felkészülési mérkőzéseit. Az elmúlt héten az Alba Régia és a Százhalombatta otthonában győzött a válogatottjait nélkülöző Dunaferr, míg tegnap délután a Győr gárdáját fogadták Imre Vilmos tanítványai a Dunaferr sportcsarnokban.
A zöld-fehérek elleni találkozót remekül kezdték a mieink, hiszen a hatodik percben már öt-nullás újvárosi előnyt mutatott az eredményjelző úgy, hogy még Szathmári János is betalált az ellenfél kapujába, ám a folytatásban megakadt a dunaújvárosi gépezet. Az öt hazai találatra hat dugóval válaszoltak a vendégek, így a tizenkettedik percben időt is kellett kérnie Imre Vilmosnak (5-6). Ugyan a folytatásban is meglehetősen sok hibával játszott együttesünk, de Zubai Gábor és Sándor Ákos góljaival fordítani tudott, s ha visszafogott teljesítménnyel is, de kétfás előnnyel várhatta a második harminc percet (13-11).
A második félidőben még egy ideig tartani tudta egy-kétgólos hátrányát a győri csapat, ám ahogy fáradtak a vendégek, s ahogyan egyre pontosabbá vált csapatunk, sikerült végre meglépni Tóth László együttesétől. A kapuban Kovács Róbert több bravúrt is bemutatott, míg elől Sándor Ákos, Törő Szabolcs és Czigány Péter lőtt gólokat, így végül 31-25-re nyertük újabb felkészülési találkozónkat.