Róth Kálmán, a Gyõr vezetõedzõje legutóbb azt nyilatkozta lapunknak, hogy minden bizonnyal egy kemény, csapategységet próbára tevõ mérkõzésre kell számítani. Igaza lett. Az elsõ félidõben remekül kezdett az ETO, masszív védekezésének, gyors és kiszámíthatatlan támadásainak köszönhetõen öt góllal is vezettek a lányok. Az orosz idõkérés azonban felrázta az ellenfelet és hamar döntetlen lett az állás. Ez megzavarhatta az Audi játékosait, mert innentõl kezdve a Lada Togliatti csapata került erõfölénybe.
A meccs folyamán a romániai játékvezetõk gondolkodás nélkül adták a büntetõket, amit Görbicz Anita, a gyõriek csapatkapitánya maximálisan kihasznált. Ez most kevés volt a gyõzelemhez, a végjátékban a Gyõr 31-29-re kikapott az orosz együttestõl. A csoportgyõzelem megszerzésének esélye így is megmaradt, de a folytatásban az ETO több botlást már nem engedhet meg magának.
A BL-ben most pár hét szünet következik, legközelebb február 11-én a norvég Trondheim otthonában szurkolhatunk a gyõri lányoknak.