Dunaferr NK – Győri Audi ETO KC  33 – 30 (17 - 15)

Dunaújváros, 1000 néző. Vezette: Dobrovits – Tájok
Dunaferr: SIRINA – Lovász 2, Laluska 1, Pigniczki 2, Gáspár, FERLING 14(6), Nagy I. 2
Csere: Hoffmann (kapus), BORBÁS 6, VINCZE 5, Őri 1
Edző: Kovács Péter
ETO: Herr – Bódi 4, BRADEANU 7, Görbicz 8(5), Dokic 2, Gogirla 1, Vérten 4
Csere: Guiu (kapus), Juhász, Temes 1,  Hornyák 1, Drávai 2
Edző: Róth Kálmán

Hétméteresek: 6/6 illetve 5/5
Kiállítások: 6 illetve 8 perc

Radulovics Bojana ugyan játékra jelentkezett, de Róth Kálmán még nem kockáztatta meg, hogy pályára küldje. Jól kezdett a Dunaferr, egészen pontosan Ferling, aki az egész meccsen parádésan kézilabdázott. Az ETO addig tudta tartani a lépést, amíg támadásban nem hibáztak a zöld-fehérek sem. Borbás is egyre gyakrabban okozott zavart a győri védőfalban. Bármivel is próbálkozott az ETO, semmi nem jött össze, míg a Dunaferr kapujában Sirina a legjobbkor fogott labdákat.
A fordulás után sem változott a játék képe. Akart az ETO, de sajnos a védekezés mellett, a támadójátékba is egyre több hiba csúszott. Amikor utol lehetett volna érni a hazaiakat, mindig kimaradt egy ziccer. Ferling továbbra is húzóembernek bizonyult, Vincze Melinda pedig befutásokból és gyors lerohanásokból tudott gólt szerezni. Az ETO újabb vereségével nehéz helyzetbe került, hiszen nem elég legyőzni a Ferencvárost hazai pályán három góllal, de a fővárosiaknak még ezenkívül is kell egy vereséget szenvedniük ahhoz, hogy az alapszakaszt az Audi ETO zárhassa az élen.

Róth Kálmán: 33 kapott góllal és ilyen kevés ütközéssel nem lehet meccset nyerni. Köszönöm szurkolóinknak, hogy ma is kitartottak mellettünk