A jobbátlövő még október végén, a Dunaferr ellenei bajnokin szenvedett súlyos vállsérülést, és csupán remény volt arra, hogy valaha is pályára lép. Nos meggyógyult, és tegnap újra játszott.
Negyedévnyi kényszerszünet után tegnap a Spartacus elleni idegenbeli meccsen Radulovics is ott volt a többi kézilabdázónő között a bajnokcsapatban. Szüksége is volt az ETO-nak Bojanára, mert Bradeanu kivételével rosszul játszottak csapattársai, így az első félidő hajrájáig egy-két góllal szinte végig a lelkesen játszó fővárosi gárda vezetett. Ekkor jött Radulovics, és gyors egymásután berámolt két gólt, és bár a folytatásban ő sem brillírozott, neki is köszönhető, hogy 33-27-re végül is simán hozta a mecscset a címvédő.
- Nagyon jó érzés volt újra ott lenni a lányok között. Már alig vártam, hogy játsszak - pihegte Radulovics a találkozó után. - Igazából egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy abba kellene hagynom a játékot. Végig bíztam abban, hogy felépülök. Kicsit még fáj a vállam, de azon dolgozom, hogy Róth Kálmán, a csapat vezetőedzője számíthasson rám a BL-meccseken.
- Bojanának már a jelenléte is rengeteget számít - vette át a szót játékosától Róth. - Sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint amire számítani lehetett. Vele vagyunk csak jók igazán.