Ismét meghosszabbította szerződését a világ egyik legismertebb sportszergyártó márkája, az adidas és csapatunk, a Győri Audi ETO KC. Klubunk a következő szezonokban is “három csíkos” szerelésben küzd meg minden fronton az elsőségek megszerzéséért. Oftedálék mellett természetesen utánpótlás csapataink is adidas szerelésben szerepelnek a mérkőzéseken.

Idén volt 10 éve, hogy egy rövid szünetet követően a világ egyik legnagyobb sportszergyártó cége, az adidas és a Győri Audi ETO KC csapata megkezdte együttműködését a csapat sportfelszerelései kapcsán. Dr. Bartha Csaba elnök, és Tamás Áron az adidas regionális kereskedelmi igazgatója a mai napon aláírt szerződése értelmében klubunk és a világhírű német sportszergyártó cég közötti együttműködés a következő szezonokban is kimagasló színvonalú termékekkel szolgálja ki a világsztárokat felsorakoztató együttesünket. A Győri Audi ETO KC sportolói a következő évadokban is kiváló minőségű adidas mezekben küzdenek majd meg a mérkőzéseken a klub sikereiért. Természetesen nem csak a meccseken, hanem az edzéseken és a csapat hivatalos utazásai során is adidas termékeket viselnek a sportolók. “Nagyon örülök, hogy sikerült megújítani ezt a tradicionális együttműködést. Klubunk legnagyobb sikereit is együtt éltük át, hiszen minden Bajnokok Ligája győzelmünket adidas mezben szereztük meg. A német márka által képviselt színvonal és értékek azonosak azzal, amit mi, a Győri Audi ETO KC-nál képviselünk. Bízom benne, hogy nem csak az idei, hanem a következő szezonok során is sikeresek leszünk adidas szereléseinkben.” - nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

“Mára egy olyan márkanévvé vált a Győri Audi ETO KC csapata a női kézilabdázásban, mint amilyen az adidas a sportszergyártók között. Azonos célok vezérelnek minket, mindketten a legjobbak szeretnénk lenni saját területünkön. Csúcsminőségű termékeink reméljük hozzájárulunk a lányok eredményes szerepléséhez.” - nyilatkozta Tamás Áron, az adidas regionális kereskedelmi igazgatója.

Az együttműködés a klub sportolói körének egészére kiterjed, így a felnőtt csapat mellett a Győri Audi ETO KC minden utánpótlás csapata is adidas szerelésben edz és játszik a mindennapokban.

A Győri Audi ETO KC csapata 2011 nyara óta a mai napig 454 tétmérkőzésen lépett pályára adidas szerelésben, melyek közül 412-et megnyert 16 döntetlent játszott és 26 alkalommal vereséget szenvedett. Ez idő alatt a klub 9 Magyar Kupa aranyérmet, 8 bajnoki címet és 5 Bajnokok Ligája elsőséget gyűjtött be.