Díjazták a győri sportélet legjobbjait „Az Év sportolói Győrben 2021” gálaestjén. A hagyományos csapatsport kategóriában a Győri Audi ETO KC-t választották a város legjobb csapatának.

Több évtizedes múltra tekint vissza a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és Győr Város Önkormányzata szervezésében Győr város legeredményesebb sportolóinak és szakvezetőinek elismerése. A 2021-es év értékeléseként egy színvonalas közös ünnepségen hat kategóriában tíz sportág képviselői vehettek át elismeréseket.

A 2021-es év legjobb sportcsapatának járó díjat a Győri Audi ETO KC nevében Dr. Bartha Csaba elnök vette át, aki a járványhelyzet miatt ezúttal egyedül képviselte egyesületünket a díjátadón.

Méltán lehetünk büszkék erre az elismerésre, hiszen Győr városának sportélete mindig is nagyon magas minőséget és változatosságot képviselt. Szívből gratulálni minden díjazottnak, sportolónak, edzőnek, szakvezetőnek. Szeretném megköszönni támogatóinknak, hogy mellettünk álltak a tavalyi nehéz helyzetben és, hogy idén is számíthatunk rájuk. Igyekezni fogunk a továbbiakban is olyan szakmai munkát végezni mind a felnőtt csapat, mind a fiatalok képzése terén, hogy méltók maradhassunk egy ilyen rangos díj elnyerésére” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba klubelnök.

Klubunk 24. alkalommal nyerte el a rangos elismerést.

2021-es év díjazottjai:

Hagyományos csapatsport: 1. Győri Audi ETO KC, 2. Gyirmót FC Győr, 3. Uni-Győr MÉLY-Út

Nők: 1. Jakabos Zsuzsanna, 2. Czéllai-Vörös Zsófia, 3. Sebestyén Dalma

Férfiak: 1. Kopasz Bálint, 2. Szabó Szebasztián, 3.Szabó Bence

Egyéni sportágak csapatversenye: 1. Takács Kincső – Balla Virág, 2. Kopasz Bálint – Erdőssy Csaba, 3. Somogyi Elektronic GYAC férfi tenisz

Év felfedezettje nők: Torma Luca

Év felfedezettje férfi: Kolozsvári Brúnó

Év edzője: 1. Demeter Irén, 2. Petrov Árpád-Petrov Iván, 3. Csertői Aurél

Győr Sportjáért Életműdíj: Danyi László

Fotó forrása: Győr Plusz Média