Megváltozott az eredetileg 2022. március 12-re, szombatra kiírt Kisvárda Master Good SE elleni hazai K&H női kézilabda liga mérkőzés dátuma. A találkozót új időpontban 2022. március 10. csütörtökön, 18 óra rendezzük meg. Az eredeti időpontra vett belépőjegyek érvényesek az új időpontban! Továbbra is kaphatóak a jegyek mind a bajnoki, mind pedig a Magyar Kupa V. fordulójára.

Új időpontban kerül lejátszásra a K&H női kézilabda liga 17. fordulójára kiírt Győri Audi ETO KC – Kisvárda Master Good SE összecsapás. A két csapatot összesorsolták a Magyar Kupa V. fordulójában, amely mérkőzésnek hivatalos játéknapja 2022. március 9., ezért a vendégek kérték, hogy a találkozót a Magyar Kupa mérkőzéshez minél közelebbi időpontban játszák le a felek, így elkerülve számukra az egy héten belüli kétszeri utazást. Klubunk elfogadta a Kisvárda kérését, így a bajnoki összecsapást 2022. március 10-én, csütörtökön 18 órakor rendezik meg.

Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek érvényesek a módosult időpontra is. Azok a szurkolók, akik az eredeti időpontra váltották meg belépőjegyeiket, de az új időpontban nem tudnak részt venni a találkozón, hogy számukra a fel nem használt belépőjegyüket beválthatják 2021/2022-es szezon hátralévő hazai bajnoki mérkőzésre, 2022. május 14-én 18 óráig. Fontos a jegypénztárban csak a személyesen vásárolt jegyeket lehet becserélni, az online vásárolt jegyeket a jegymesternél lehet átváltani!

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

A jelenleg érvényben lévő kormányrendelet értelmében a mérkőzések csak érvényes oltási igazolvánnyal látogathatóak. A 18. életévüket be nem töltött személyek csak abban az esetben vehetnek részt a találkozón, ha van érvényes védettségi igazolványuk, vagy kísérőjük olyan felnőtt, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. A sportesemények csak maszkban tekinthetőek meg. Amennyiben a kormányintézkedésekben, a mérkőzésekkel kapcsolatban változások lesznek, arról értesítjük szurkolóinkat.

FONTOS! A védettségi igazolvány oltási igazolvánnyá válása Magyarország Kormánya döntése alapján 2022. február 15-e helyett 2022. május 1-től lép életbe. Ennek értelmében azok a védettségi igazolványok, melyek a fertőzésen átesettség alapján lettek kiállítva május elsejéig érvényes, így ezekkel az igazolványokkal a mérkőzések május 1-ig látogathatóak.