Továbbra is kaphatóak belépőjegyek a Győri Audi ETO KC hazai bajnoki mérkőzéseire és a Magyar Kupa összecsapásra. A jegyek online és személyesen is megvásárolhatóak. Magyarország Kormányának döntése értelmében március 7-től a maszk használatát biztosan eltörölték, így a hátralévő mérkőzéseken erre már nem kell figyelni.

A Győri Audi ETO KC a 2021/2022-es szezon hátralévő részében még hat alkalommal lép pályára az Audi Aréna Győrben a K&H női kézilabda ligában. Legközelebb márciusban a Kisvárda elleni Magyar Kupa (2022.03.09. 18:00 szerda Győri Audi ETO KC – Kisvárda Master Good SE) és három magyar bajnoki (2022.03.10. csütörtök18:00 Győri Audi ETO KC – Kisvárda Master Good SE, 2022.03.23. szerda Győri Audi ETO KC – Érd, 2022.03.26. szombat Győri Audi ETO KC – Moyra-Budaörs Handball) mérkőzés vár Ambros Martín tanítványaira. Áprilisban csupán két hazai bajnoki lesz, 2022. április 2-án szombat 18 órakor a Váci NKSE együttese, április 8-án pénteken este 6-kor pedig a Mosonmagyaróvár csapata vendégszerepel az Audi Aréna Győrben. Májusban egyetlen hazai összecsapást rendezünk, a Dunaújváros érkezik 2022.05.14. szombaton otthonunkba.

A 2022. március 3-i Kormányinfón bejelentett döntések értelmében az biztos, hogy 2022. március 7-től megszűnik a kötelező maszkviselés zárt terekben, így az Audi Aréna Győrben is mérkőzések alkalmával. A Kormányinfón arról is tájékoztatást nyújtottak, hogy a magyar kormány kivezeti a védettségi igazolványokhoz kötött szabályokat is. Ezek alapján várhatóan a mérkőzéseink látogatásához nem lesz szükség a védettségi igazolványokra, és újra bárki korlátozások nélkül jöhet meccsre és szurkolhat a lányok sikeréért. Amint erről a döntésről bővebb információval (a hatályba lépés dátuma) rendelkezik klubunk, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Kisvárda Master Good SE mérkőzésének eredeti időpontjára megvásárolt jegyek érvényesek a módosult időpontra is. Azok a szurkolók, akik az eredeti időpontra váltották meg belépőjegyeiket, de az új időpontban nem tudnak részt venni a találkozón, hogy számukra a fel nem használt belépőjegyüket beválthatják 2021/2022-es szezon hátralévő hazai bajnoki mérkőzésre, 2022. május 14-én 18 óráig. Fontos a jegypénztárban csak a személyesen vásárolt jegyeket lehet becserélni, az online vásárolt jegyeket a jegymesternél lehet átváltani!