Magyarország Kormánya 2022. március 7-től eltörölte a sportrendezvényekre vonatkozó járványügyi szabályozásokat, ami azt jelenti, hogy már a március 9. és 10.-i Kisvárda elleni Magyar Kupa és bajnoki mérkőzésünk is védettségi igazolvány nélkül látogatható! Jegyek továbbra is kaphatóak az összes hazai találkozónkra.

Az eltörölt korlátozásoknak köszönhetően mérkőzéseink immáron védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak az Audi Aréna Győrben. Március 9-én 18 órakor a Magyar Kupa 5. fordulójában a Kisvárda együttesét fogadják Ambros Martín tanítványai. Másnap, március 10-én 18 órakor szintén a Kisvárda vendégszerepel Győrben, ekkor a K&H női kézilabda liga bajnoki összecsapása kerül megrendezésre. Március hónapban még két magyar bajnoki (2022.03.23. szerda Győri Audi ETO KC – Érd, 2022.03.26. szombat Győri Audi ETO KC – Moyra-Budaörs Handball) mérkőzés vár kedvenceinkre. Áprilisban csupán két hazai bajnoki lesz, 2022. április 2-án szombat 18 órakor a Váci NKSE együttese, április 8-án pénteken este 6-kor pedig a Mosonmagyaróvár csapata vendégszerepel az Audi Aréna Győrben. Májusban egyetlen hazai bajnoki összecsapást rendezünk, a Dunaújváros érkezik 2022.05.14-én szombaton otthonunkba.

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésére elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Kisvárda Master Good SE mérkőzésének eredeti időpontjára megvásárolt jegyek érvényesek a módosult időpontra is. Azok a szurkolók, akik az eredeti időpontra váltották meg belépőjegyeiket, de az új időpontban nem tudnak részt venni a találkozón, hogy számukra a fel nem használt belépőjegyüket beválthatják 2021/2022-es szezon hátralévő hazai bajnoki mérkőzésre, 2022. május 14-én 18 óráig. Fontos a jegypénztárban csak a személyesen vásárolt jegyeket lehet becserélni, az online vásárolt jegyeket a jegymesternél lehet átváltani!