Klubunk a Kisvárda elleni Magyar Kupa és bajnoki találkozóra hirdetett adománygyűjtést, az orosz-ukrán konfliktus elől Győrben elszállásolt menekültek számára és örömteli, hogy a csapat és a szurkolók nagy mennyiségű adományt adtak le az „ETO Jó cselekedet” kampány felhívására. Az adományokat már át is adtuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat győri központjának.

Egy kisbusznyi „szeretetcsomaggal” érkezett meg a Győri Audi ETO KC küldöttsége a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Győri Központjához, hogy átadja a klub szurkolói és a játékosai által felajánlott adományokat. Győrben több, az orosz-ukrán háború elől menekülő embertársunk kapott más ideiglenes szállást, most a felajánlott adományokkal a mindennapjaik könnyebbé tételéhez igyekeztünk hozzájárulni a felajánlott adományokkal.

A Győri Audi ETO KC továbbra is kiemelten fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást és segítségnyújtást, és ezúton köszönjük szurkolóink aktív részvételét a most meghirdetett az „ETO Jócselekedet” kampányunkhoz.

Az adományok átadásán Győri Audi ETO KC-t Veronica Kristiansen mellett, Görbicz Anita sportigazgatónk, Szabó Tamás nemzetközi igazgatónk képviselte.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a szurkolóink is csatlakoztak a felhíváshoz, és velünk együtt adományaikkal segítenek a bajba jutott embereken. Szörnyű dolog, ami jelenleg Ukrajnában történik, és úgy gondolom, kötelességünk segíteni azon embertársainknak, akik menekültként érkeznek ide.” – mondta Veronica Kristiansen.

 Az adományokat a Funtek Tamás, a Magyar Máltai szeretetszolgálat munkatársa vette át a központ raktárában.

„Köszönjük szépen az ETO család felajánlását, hiszen az adományokkal nagyban megkönnyítik a rászorulók mindennapjait. A sok szomorúság és szörnyűség mellett jó látni, hogy az emberek összefognak a nehéz helyzetben, és segítenek a nélkülözni kénytelen embertársainak.” – nyilatkozta a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa.

Ezúton köszönjük minden adományozó a segítségét, örülünk, hogy ismét megmutattuk az ETO család összefogásának erejét.