Március 7-én elindult a szavazás a Nemzetközi Kézilabda Szövetség oldalán, ahol a szurkolók voksolhatnak a 2021-es év legjobb játékosaira és edzőire. Csapatunkból az Év kézilabdázója díjra Kari Brattset Dale és Stine Oftedal is jelölt, az Év edzője kategóriában Ambros Martín is várja a szavazatokat.

Négy kategóriában lehet szavazni az IHF oldalán a 2021-es év legjobbjaira. A kategóriák öt legjobbját szakmai zsűri választotta ki, de a végső győztes kilétéről az interneten leadott szavazatok döntenek.  

Nehéz dolga van a győri szurkolóknak, hiszen Győri Audi ETO KC két kiválósága Kari Battset Dale és Stine Oftedal is szerepel a legjobb női játékosok listáján, akik válogatottjukkal olimpiai bronzéremmel és világbajnoki aranyéremmel zárták a 2021-es évet.

A 2021-es év legjobb kézilabdázója díj jelöltjei:

Kari Brattset Dale

Stine Bredal Oftedal

Sandra Toft

Pauletta Foppa

Grazie Zaadi Deuna

A 2021-es Év edzője díjra is 5 – 5 jelölt van a férfi és a női szakágban egyaránt, klubunk vezetőedzője Ambros Martín is jelölt, így rá is lehet voksolni az IHF oldalán!

A jelöltek teljes listája:

Ambros Martín - Győri Audi ETO

Ole Gustav Gjekstad -Vipers Kristiansand

Thorir Hergeirsson - Norvégia

Jesper Jensen - Dánia és Team Esbjerg

Olivier Krumbholz – Franciaország

Szavazni március 28-a éjfélig lehet az alábbi weboldalon: https://www.ihf.info/media-center/news/voting-2021-ihf-world-players-and-coaches-year-now-open