A Győri Audi ETO KC utolsó két bajnoki mérkőzésének kezdési időpontjai megváltoztak. A DKKA elleni hazai korábban, míg a DVSC elleni derbi összecsapás későbbi időpontban fog kezdődni a televíziós közvetítések miatt. A 26. fordulóban a Debrecen elleni idegenbeli fellépésünk és a Ferencváros Vác elleni hazai mérkőzése egy időben kezdődik majd, mindkét összecsapást élőben, párhuzamosan közvetíti majd az M4 Sport.

A K&H női kézilabda liga 2021/2022-es küzdelmeiből már csak két forduló van hátra a Győri Audi ETO KC számára. Televíziós közvetítés miatt mindkét találkozó kezdési időpontjában kisebb változás történt. A Dunaújváros elleni találkozó 2022. május 14-én, szombaton 18 órai kezdés helyett, korábban 16:45-kpr veszi kezdetét az Audi Aréna Győrben. Erre az összecsapásra még kaphatóak jegyek személyesen a Látogatóközpontban vagy online a jegymester.hu weboldalon.

A szezon utolsó bajnoki mérkőzését Debrecenben, a Hódos Imre Sportcsarnokban játsszák kedvenceink. A találkozó eredetileg 17 órakor kezdődött volna, de ugyancsak a televízió kérésére másfél órával később, 18:30-kor veszi kezdetét. Ugyanebben az időpontban kerül megrendezésre a bajnoki versenyfutás szempontjából kiemelt fontosságú másik mérkőzési is, azaz a Ferencváros – Vác összecsapás a Népligetben. Az utolsó fordulóban azonos időpontban kezdődő mérkőzésekkel teljesül a Fair Play szellemisége a bajnoki cím sorsáró döntő összecsapásokon.