Görbicz Anita két serleget kapott. Nemcsak a BMC Rádió hallgatói körében volt a legnépszerûbb, hanem a legjobb női sportolónak is az ETO kézilabdázónőjét választották, megelőzve a kajakos Csay Renátát és a dartsozó Köntös Zsófiát.
A férfiaknál a kajakosok kibérelték a dobogót, a győztes ezúttal is Kammerer Zoltán lett, megelőzve Benkő Zoltánt és Kadler Viktort.
Az év felfedezettje az ETO hamarosan az ifjúsági Európa-válogatottban is bemutatkozó labdarúgója, Dudás Ádám lett.
Az év edzője és csapata szorosan összekapcsolódik. A mesterek között Róth Kálmán, az Audi ETO edzője végzett az élen, megelőzve Csay Reni mesterét, Sztanity Lászlót és a tavaly még az ETO ligacsapatát irányító Klement Istvánt. A csapatoknál szinte megegyező a sorrend: Audi ETO, ETO FC Liga és az amerikai futball bajnokságban győztes Győr Sharks végzett a dobogón.
A gála fénypontjaként átadták az életmûdíjat, ezt Tullner János kapta. Jani bácsi több, mint 60 éve előbb atlétaként majd sportvezetőként dolgozott a Győri Dózsa sikereiért.
Az Audi ETO kézilabdázónőinek ezzel még nem ért véget az elismerése, a játékosok közül hárman, Aurelia Bradeanu, Ana Dokics és Vérten Orsolya kedden átvehetett egy új Audi személygépkocsit is.