Utolsó edzőmérkőzését játssza a Győri Audi ETO KC csapata 2022. augusztus 18-án, csütörtökön 19 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben. Ambros Martín tanítványainak ellenfele a Háfra Noémivel felálló dán Odense együttese lesz. A találkozó ingyenesen megtekinthető, és a Sport1 élőben közvetíti.

Augusztus 15-től Győrben edzőtáborozik a dán Odense együttese. A dán bajnokcsapat nemrég átadott Gyirmót Sport&Wellness Hotelben szállt meg, és otthonunkban, az Audi Aréna Győrben készül a csütörtöki mérkőzésre. Ambros Martín vezetőedzőnk és Ulrik Kirkey az Odense gárdájának trénere a hét folyamán több közös edzést is vezényel a két alakulatnak, majd csütörtökön a 19:00-kor kezdődő edzőmérkőzésen meg is mérkőzik egymással a két csapat.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen ezúttal is kizárólag az Audi Aréna Győr felső karéján található, zöld ülőhelyek lesznek elérhetőek.  A kapukat a mérkőzés kezdete előtt egy órával, vagyis 18 órakor nyitják ki, a belépés és a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A mérkőzés ideje alatt büfék üzemelnek, valamint az ETO Shop is várja az érdeklődőket. 

Az Odense elleni összecsapást a Sport1 televízió élőben közvetíti.

Várunk mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt a csapatnak az utolsó felkészülési mérkőzésén az Audi Aréna Győrben!