Régi hagyományát újítja meg a Győri Audi ETO Kézilabda Club, hiszen újfent szurkolói évadnyitóra várja szimpatizánsait. A rendezvény 2022. augusztus 30-án, kedden 17 órakor az Audi Aréna Győr hátsó parkolójában kerül megrendezésre. Bemutatkoznak új igazolásaink, valamint a kiérkezőket egy tányér finom gulyáslevessel látjuk vendégül. 

 A Győri Audi ETO KC csapata 2022. augusztus 26-án, pénteken Kisvárdán címvédőként kezdi meg az előttünk álló magyar bajnoki idényt. A klub vezetése úgy döntött, hogy az előrehozott idegenbeli első tétmérkőzés után, a szezon első hazai mérkőzése előtt a klub hagyományainak megfelelően találkozóra hívja szurkolóit. A szurkolói piknik 2022. augusztus 30-án, 17 órakor veszi kezdetét az Audi Aréna Győr hátsó parkolójában. 

Az eseményen Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője ismerteti a klub terveit és a kitűzött céljait a 2022/2023-as szezonra. A hagyományoknak megfelelően a rendezvényen hivatalosan is bemutatkoznak a Győri Audi ETO KC új érkezői Raphaelle Tervel másodedzőnk, valamint új játékosaink Sandra Toft, Line Haugsted, Yvette Broch és Ana Gros is.

Az évadnyitó hivatalos része után minden szurkolót szeretettel várunk egy finom gulyáslevesre és jóízű, kötetlen beszélgetésekre!