2022. augusztus 31-től, szerda 9 órától válthatóak belépőjegyek a Győri Audi ETO KC mérkőzéseire, bérlet vásárlásra még szeptember 2-ig, péntek 12 óráig van lehetőség. A jegyértékesítés a szeptemberi találkozókra indul el, e hónapban két bajnoki és két Bajnokok Ligája mérkőzést rendezünk az Audi Aréna Győrben.

Elindul a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC szeptemberi hazai találkozóira a bérletértékesítés után fennmaradó helyekre, emellett pedig még 2022. szeptember 2-ig van lehetőség új bérletek vásárlására is.  

Szeptember hónapban Ambros Martín tanítványai a K&H női kézilabda ligában 2-án a Moyra-Budaörs együttesét, míg 14-én a Siófok KC csapatát látják vendégül.

A Bajnokok Ligájában szeptember 18-án a török Kastamonu, míg 24-én a francia Metz együttese vendégszerepel azotthonunkban.

A jegyárak tekintetében, csak úgy mint a bérleteknél egységes, 20%-os árkorrekciót hajtott végre klubunk.

Felhívjuk szurkolóink, szimpatizánsaink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak, abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek, valamely gondviselője ölében foglal helyet! 

A 2022/2023-as szezon jegyárak:

(Pótszék jegy vásárlására, csak akkor van lehetőség, ha az adott mérkőzésre minden jegy elkelt.)

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a www.jegymester.hu weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.