A Győri Audi ETO KC játékosának Jelena Despotovicnak és párjának, Bogdan Radivojevic-nek, a Pick Szeged játékosának közös gyermeke, Helena augusztus 24-én született meg. Jecát megkerestük, hogy miként telnek napjaik.

 

3620 grammal és 51 centiméterrel született meg Helena, egy ízig-vérig kézilabdás csöppség. Édesanyja klubunk játékosa Jelena Despotovic, édesapja pedig a Pick Szegedet erősítő Bogdan Radivojevic. A szülés rendben lezajlott, így az édesanya és a gyönyörű kislány is egészségesen térhettek haza otthonukba. Az első két hetet követően megkerestük Jecát, és megkértük, hogy meséljen a hétköznapjaikról.

„Kívánni sem lehetne jobb babát Helenánál. Nagyon jó az étvágya és nagyon jól is alszik. Csak remélni tudom, hogy ez sokáig így is marad.” – kezd mesélni Jelena Despotovic. „Igazán nyugodt baba, hála Istennek minden jól sikerült a szülés alatt. Édesanyám is velünk van, sokat segít nekem. Bogdan pedig élvezi az apa szerepet. Ha később elkényeztetjük a gyereket, az biztos miatta lesz!” – teszi hozzá nevetve. „Bogdan sokat segít nekem napközben, a pelenkázásból is kiveszi részét. Esténként én vagyok aktívabb, de ez érthető, hiszen neki pihenni kell, hogy teljesíteni tudjon az edzéseken.  Tervezzük, hogy amint lehetséges lesz a picivel együtt kilátogatunk egy meccsre az Audi Aréna Győrbe, de azt már tudom, hogy Helenának nagyon jól áll a zöld szín.” – nyilatkozta Jeca.

A Győri Audi ETO KC nevében ezúton is jó egészséget kívánunk Jelena Despotovicnak és a kis Helenának, valamint várjuk őket mihamarabb otthonunkban.