Az EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjában az első  hazai meccsen a Győri Audi ETO KC a második fordulóban a török Kastamonu Belediyesi GSK együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2022. szeptember 18-án, vasárnap 16 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz vasárnap 15 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Ambros Martín tanítványai egy hete Esbjergben kezdték meg az idei Bajnokok Ligája szereplésüket. Egy jó iramú, izgalmas találkozón végül 31 – 29-es győri győzelem született. 

A vasárnapi ellenfelünk, a Kastamonu viszont 40 – 27-re kikapott a WHC Buducnost BEMAX együttesétől az első fordulóban hazai pályán. 

A török csapat az új szezonnak új vezetőedzővel, a dán Claus Morgensennel vágott neki. Játékosmozgás terén elég intenzív időszakot tudhattak maguk mögött a nyáron, hiszen négyen, Marina Rajcic, Jovanka Radicevic, Sara Kovárová és Milena Raicevic távozott a klubtól, míg pótlásukra Simone Böhme és Katarina Jezic Siófokról, valamint Azenaide Carlos és Samara de Silva tette át a székhelyét Kastamonuba. 

Csapatunk eddig kétszer találkozott a török együttessel a Bajnokok Ligájában, és mind a két alkalommal nagyarányú győzelmet arattunk. 2021. november 13-án az Audi Aréna Győrben 37 – 20-ra, míg a visszavágón 2021. november 20-án 38 – 22-re győztünk idegenben. 

A vasárnapi mérkőzés előtt Fodor Csengét kérdeztük. 

A találkozót a Tatjana Prastalo, Vesna Balvan bosnyák játékvezető kettős  vezeti és a Sport1 televízió élőben közvetíti. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz vasárnap 15 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.