A Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as csapata számára 2022. október 9-én a Sárvár együttese ellen folytatódtak az U19 III. osztály küzdelmei. Fiataljaink nagyarányú győzelmet ünnepelhettek hazai pályán.

 

Kerékgyártó Zsolt és Halász Máté lányai a Sárvár alakulatát fogadták a Magvassy Mihály Sportcsarnokban az U19 III. osztályban. Egy kiegyenlítettebb első félidő követően (21-16) Kányai Villőék végül magabiztos győzelmet ünnepelhettek (38-25). Az újabb győzelem azt is jelentette, hogy 4 fordulót követően klubunk növendékei a tabella 3. helyéről várhatják a folytatást.

„Sajnos a mérkőzésen adósak maradtunk a jó játékkal. Bár az eredmény biztos győzelmet mutat, nekünk ezeken a meccseken nem ez az elsődleges célunk. Itt mindenkinek olyan formát kell mutatnia, hogy a fő csapatában a vezetőedző nyugodtan számításba vehesse a későbbiekben. Ez most nem valósult meg. Nem tudtunk olyan tempóban játszani az összecsapás folyamán, amire egyébként képesek vagyunk. A győzelemért dicséret illeti a lányokat, de másért nem.” – értékelt Kerékgyártó Zsolt vezetőedző.

Győri Audi ETO KC – Sárvári Kinizsi SE (21-16) 38-25

Győri Audi ETO: Flaskár Emma 5, Falusi Luca, Ackermann Léna (k), Willman Viktória 1, Horváth Zelda (k), Kovács Fruzsina 3, Tallós Csillag 2, Tagai Virág 2, Molnár Zsófia, Végh Zorka 2, Pásztor Emília 1, Horváth Réka, Dobák Csenge 8, Hangyál Réka 3, Kányai Villő 6, Czébán Stella 5

Vezetőedző: Kerékgyártó Zsolt