Az elmúlt hétvégén klubunk mindhárom együttese Répcelakon zárta az U11-es gyermekbajnoki küzdelmeket. Edzőink az idei év utolsó fordulójáról pozitívan nyilatkoztak. 

2022. december 4-én a Győri Audi ETO KC mindhárom utánpótlás csapata Répcelakon lépett pályára az U11-es bajnokságban. Klubunk I-es fiataljaival Freiberger Ivett versenyzett, aki a csapatmunkát emelte ki a Mosonmagyaróvári KC II., valamint klubunk II-es alakulata elleni mérkőzések után. 

„Az utolsó bajnoki fordulónkra utaztunk a hétvégén. Az első mérkőzésünket emelném ki, ahol nagy iramot diktáltak a lányok, labdákat szereztek, és szép gólokat lőttek. A kapusaink nagyon jól védtek, így mindenki kivette a részét. Büszke vagyok rájuk, és megérdemlik a pihenést.” -mondta Freiberger Ivett edző.

Győri ETO KC I: Szabó Szófia (k), Ölbei Bíborka (k), Füzi Lilla, Finta Boglárka, Gllovitzer Szonja, Sándor Emese, Labanc Flóra, Ruzsa Lili, Mayer Nóra, Juranovitz Kinga, Wittmann Dóra, Vékony Noa, Nagy Liliána

Edző: Freiberger Ivett

A Molnár-Benes Aliz által vezetett II-esek először Freiberger Ivett tanítványaival, majd a Mosonmagyaróvári KC I. együttesével mérkőzhetett meg. A játéknap végén edzőnk elégedett volt a mutatott játékkal, és örült annak, hogy a becserélt játékosok is hozzá tudtak tenni a csapat sikeréhez.

„Az első mérkőzésünk testvércsapatunk ellen zajlott, ami mindig egy plusz izgalommal jár, szerencsére a kezdősípszó feloldotta az idegeskedést, és dinamikusan, lendületesen kezdtünk, ami kitartott a mérkőzés alatt. A második mérkőzésünk az MKC I. csapata ellen volt, hasonlóan, mint az első mérkőzésen a jó kezdés megalapozta a biztos játékot, így mindenkinek tudtam lehetőséget adni, és örültem, hogy a fiatalok éltek is vele.” -értékelt Molnár-Benes Aliz.

Győri ETO KC II: Katona Laura (k), Császár Kata, Finta-Nagy Dóra, Goda Kata, Hatos Júlia, Klampfer Hanna, Kungli-Zsegora Luca, Majthényi Zselyke, Pákozdi Zoé, Remete Lavínia

Edző: Molnár-Benes Aliz

Móricz Anita növendékei az idei év utolsó fordulójában a Mosonmagyaróvári KC I. és a Sárvári Kinizsi SE csapatai ellen mutathatták meg az edzésen tanultakat, ami edzőnk szerint kicsit felemásra sikeredett, ennek ellenére mosolygós arcok, boldog gyerekek utaztak haza.

„A fordulót az MKC I-es csapatával kezdtük, az első perctől kezdve nagyon élvezték a játékot a lányok. Nagyon koncentráltak, segítették egymást a védekezésben és a támadásban egyaránt. Percenként lőttük a gólokat, büszke voltam rájuk. A második mérkőzésen a Sárvár várt ránk, ahol más felfogásban játszottak a lányok. Nagyon hullámzó volt a mérkőzés, sokat rohantunk, kapkodtunk, és ez néhány technikai hibát is eredményezett. A vége felé lehiggadtak, megfontoltabban játszottak. Eredményes nap volt, boldog arcokat láttam, én is az voltam.” -összegzett Móricz Anita edző.

Győri ETO KC III: Simon Lilien (k), Szabó Eliza (k), Gyetvai Luca, Ludman Leila, Pusztai Regina, Varga Fanni, Safranyik Enikő, Csanaki Hanna, Horváth Hanna, PiedlNikolett, Horváth Réka, Dicső Petra

Edző: Móricz Anita