A K&H női kézilabda liga 21. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Győri Audi ETO a Kisvárda Master Good SE együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben.  Az első perctől kezdve csapatunk kezében volt az irányítás, és a félidőre nyolc gólos előnyt dolgozott ki csapatunk (19 – 11). A második harminc percben is uralta a mérkőzést csapatunk, és végül 11 gólos győzelmet arattunk.

Ambros Martín vezetőedző a Schatzl, Hansen, Oftedal, Blohm, Ryu, Faluvégi hatossal és Toft-tal a kapuban kezdte meg a találkozót. Az első gólt a vendégek szerezték, melyre Oftedal válaszolt gyorsan (1 -1). Tíz perc elteltével három gólos volt csapatunk előnye (7 – 4). Remek védekezésnek köszönhetően a félidő utolsó tíz percére 12 – 7-es győri vezetéssel fordultak a csapatok. Az első harminc perc végül 19 – 11-es eredménnyel zárult.

A második félidőben Solberg érkezett a győri kapuba. A negyvenedik percre fordulva tartották nyolc gólos előnyüket Oftedalék (23 – 15). A félidő közepén több hibát is vétett csapatunk, de Solberg védéseinek is köszönhetően nem tudott közelebb zárkózni a kisvárdai együttes. Az 54. percben Oftedal találatával tíz gól volt csapatunk előnye (28 – 18). A találkozó egy Solberg védéssel és 30 – 19-es győri győzelemmel zárult.

Ambros Martín: „Egy küzdős csapat ellen léptünk pályára ma. Két és fél hét alatt a hetedik meccsünk volt ez, többször hosszú utazások után. A sok mérkőzés miatt kevés pihenőnk volt, és edzésekre is alig volt időnk. Ez nem magyarázkodás, de a így jobban érthető, hogy a csapat teljesítménye miért nem volt a megszokott. Előre nézünk, hiszen sok fontos mérkőzés vár ránk. Viszont, ennyi hibát, amit a mai meccsen elkövettünk nem követhetünk el a jövőben.”

Faluvégi Dorottya: „Mozgalmas és kemény volt az elmúlt hét, de tisztában voltunk vele december elején. Örülök, hogy egy magabiztos győzelemmel tudunk elmenni a karácsonyi szünetre.”