Az EHF Bajnokok Ligája 11. fordulójában a Győri Audi ETO a horvát Lokomotiva Zagreb otthonába utazik. A találkozó 2023. január 14-én, szombaton 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. A mérkőzés előtt Ana Grost kérdeztük.

Nincs megállás csapatuk számára, hiszen a hétközi DKKA elleni győzelem után, szombaton már újra a BL-ben lépünk pályára. Legutóbb 2022. október 9-én találkozott egymással a két együttes, ekkor 32 – 16-os győri győzelem született az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésen csapatunkból Fodor Csenge és Estelle Nze Minko 7-7 gólt dobott, míg a horvátok legtöbb találatát Klara Birbic (3) szerezte.

Szombati ellenfelünk eddig tíz mérkőzést játszott, és mindössze egy pontot gyűjtve a csoport utolsó helyén áll. Nenad Sostaric tanítványainak a legutóbbi fordulóban sikerült hazai pályán 1 pontot otthonn tartani a török Kastamonu ellen (26 – 26), ezt leszámítva az összes többi meccsen vereséget szenvedtek. 

A találkozóra nem utazott el Ryu Eun Hee, aki edzésen összefejelt csapattársával, ezért hagyta ki már a szerdai összecsapást is. Játékosunk jól van, elővigyázatosságból kapott pihenőt az orvosi stábtól.

A mérkőzés előtt a legutóbbi Zagreb elleni találkozót kihagyó Ana Grost kérdeztük.

A mérkőzést a montenegrói Jelena Vujacic, Andjelina Kazanagra játékvezetőpáros vezeti és a Sport1 élőben közvetíti.