Folytatódnak a Győri Audi ETO jövő évi keretével kapcsolatos bejelentések. Csapatunk válogatott szélsője, Győri-Lukács Viktória úgy döntött, hogy idén nyáron lejáró szerződését meghosszabbítja és 2026-ig csapatunk játékosa marad.

Tovább zajlanak a Győri Audi ETO jövő évi keretének tárgyalásai. Ezúttal szélső poszton vált biztossá, hogy csapatunk és a magyar női kézilabda válogatott villámgyors szélsője, Győri Lukács Viktória nyártól is zöld-fehér színekben szerepel.

„Győri-Lukács Viktória fontos tagja csapatunknak. Rutinja, sebessége és helyzetkihasználása a nemzetközi élvonalba helyezi őt, ráadásul egy kiváló csapatemberről is beszélünk egyben. A tárgyalások nagyszerű légkörben zajlottak, nagyon hasonlóan gondolkodunk a kézilabdázásról, ő is maximalista, így egyértelmű volt, hogy hosszabbítani szeretnénk vele. 3 éves kontraktust írtunk alá, és bízom benne, hogy az idei szezonon túl a következő évadokban is sok fényes érmet gyűjtünk be közösen.” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Győrben minden adott a nyugodt, magas szintű munkavégzéshez, ami rendkívül fontos egy játékosnak. A klub céljai összhangban vannak a biztosított lehetőségekkel, azaz mindig a legmagasabb célokért küzdeni. Nem gondolkodtam sokat a hosszabbítás kapcsán, hiszen jól érzem magam, maradni akartam. Örülök, hogy továbbra is a Győri Audi ETO-ban szerepelhetek, és minden fronton győzelemre fogok törni, hiszen minden trófeát be szeretnék gyűjteni a csapattársaimmal közösen!” – mondta Győri-Lukács Viktória.

Győri-Lukács Viktória 27 éves, 2020 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO csapatához. Klubunkkal magyar bajnoki címet (2022) és Magyar Kupát nyert (2021), a Bajnokok Ligájában eddig egy bronz (2021) és egy ezüstérem tulajdonosa (2022). Csapatunk színeiben 57 bajnoki meccsen 178,  hat Magyar Kupa mérkőzésen 11, míg 46 BL meccsen 118 találatot szerzett, azaz összesen 109 tétmérkőzésen 307 gólnál jár.