2023. április 1-én, szombaton 17:30-kor a Győri Audi ETO a bajnoki ezüstérmes Ferencáros együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A nagy számú vendégszurkoló érkezése miatt a szokásos beléptetéshez képest változások lépnek életbe ezen a mérkőzésen. Az alábbiakra, kérjük szépen, mindenki figyeljen!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a felfokozott érdeklődésre való tekintettel az Audi Aréna Győr környékén megnövekedett forgalomra kell számítani. A beléptetéskor és a parkolásnál is előfordulhat megnövekedett várakozási idő. Szeretnénk megkérni Önöket, hogy érkezzenek időben a találkozóra, elkerülve ezzel a nagyobb várakozási időt! 

Kapunyitás két órával a mérkőzés előtt, 15:30-kor lesz.

Kérjük, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzenek, gyorsítva ezzel a beléptetést. Az elektronikus úton vásárolt jegyeket kérjük, nyomtassák ki.

Ha több jeggyel jönnek, érdemes egyesével kinyomtatni azokat, és szétosztani egymás között, ezzel is gyorsítva a beléptetést.

Kérjük, hogy táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzanak magukkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akiknek a jegyeik a CB és CJ szektorokba szólnak, hogy a helyeiket kivételesen a CB és a BJ szektorok közötti sarokbejáraton tudják megközelíteni.

A Q és az R szektorokba szóló helyek elfoglalása alulról, az EJ-EB szektor felől lehetséges.

Köszönjük Szurkolóink megértését és közreműködését!

Felhívjuk a Ferencváros szurkolóinak figyelmét, hogy azok, akik a fővárosi klubon keresztül váltottál meg belépőiket, hogy ők kizárólag a vendég bejáraton tudnak belépni az Audi Aréna Győrbe. Így nyomatékosan kérjük, hogy minden vendég szurkoló a vendég bejárathoz érkezzen!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!