2023. június 27-én Bécsben került sor az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) Bajnokok Ligája versenysorozat 2023/24-es szezonjának sorsolására, amely kétségtelenül a nyári időszak egyik leginkább várt eseménye. Először a hölgyeknél húztak, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan két nyolcas csoportra osztották a BL mezőnyt. A Győri Audi ETO az „A”-jelű csoportba került, ahol ellenfelei többek között a francia Brest Bretange, valamint a Faluvégi Dorottyával felálló Bietigheim lesznek.

Az EHF 2023. június 27-én a hagyományoknak megfelelően Bécsben tartotta a Bajnokok Ligája versenysorozat sorsolását, így véglegessé váltak a 2023/24-es idény női, illetve férfi csoportjai. A női BL sorozat történetében először fordul elő, hogy három magyar együttes is – a Győri Audi ETO mellett a Ferencvárosi TC, valamint a DVSC SCHAEFFLER - kvalifikálta magát a 16 csapatos elitligába. Klubunk annak köszönhetően, hogy a 2022/23-as szezonban megnyerte a magyar bajnokságot, alanyi jogon főtáblás lett a legrangosabb európai kupasorozatban. Először a női mezőnyt sorsolták ki, és csapatunk a CSM Bucuresti, az IK Sävehof, a Brest Bretagne Handball, az Odense Handbold, a WHC Buducnost, a SG BBM Bietigheim, valamint a DVSC SCHAEFFLER együttesével került össze.

Klubunkat illetően a csoportkör első fordulója a dán Odense együttese ellen 2023. szeptember 9-10-i hétvégén kerül megrendezésre. 

Női Bajnokok Ligája csoportjai a 2023/24-es szezonban: