Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) véglegesítette a 2023/2024-es női Bajnokok Ligája idény első nyolc mérkőzésének kezdési időpontját. A Győri Audi ETO KC idegenben játssza első találkozóját.

A kiadott tájékoztatás szerint 2023. szeptember 10-én először Franciaországban, a Brest Bretagne otthonában lép pályára a Győr, majd hat nappal később, szeptember 16-án következik az első hazai meccs az Audi Aréna Győrben, a BL-újonc DVSC Schaeffler együttese ellen.

Változás történt a korábban kijelölt CSM Bukarest elleni találkozó időpontjában! Az EHF módosítása szerint, szeptember 23-án (korábban 24.) játszik az Ulrik Kirkely vezette Győri Audi ETO KC Romániában.

A negyedik fordulóban, október 1-én a WHC Buducnost Bemax alakulatát fogadja a Győr. A csoportkör ötödik mérkőzését, október 21-én újra hazai pályán játssza az ETO, ekkor az Odense Handbold érkezik, majd október 29-én Svédországban, az IK Sävehof fogadja csapatunkat.

November 12-én a SG BBM Bietigheim ellen Németországba látogat a Győri Audi ETO KC, míg november 18-án az Audi Aréna Győrben, a 2023/2024-es BL-kiírás őszi idényének utolsó mérkőzéseként rendezik a visszavágót.

A Bajnokok Ligája csoportkörének további programjáról az EHF megerősítését követően adunk tájékoztatást.