2023. szeptember 10-én, az EHF Bajnokok Ligája 1. fordulójában a Brest Bretagne Handball elleni mérkőzésen két Győri Audi ETO KC játékos is újabb mérföldkőhöz érkezett. Ana Gros 450. ETO-ban lőtt gólja mellett 150. BL-találatát is megszerezte zöld-fehér színekben, Estelle Nze Minko pedig 250-jére volt eredményes győri mezben a BL-ben.

"Nem is gondoltam arra, hogy megszerzem a 450. gólomat a Győri Audi ETO KC mezében. Emellett meglepődtem, hogy a 150. gólomat is meglőttem az EHF Bajnokok Ligájában az új szezon első mérkőzésén. Nagyon jó érzés újabb kerek számokat elérni, de a múltkori jubiláláshoz hasonlóan azt mondhatom, ez a csapattársaim érdeme is. Nélkülük nem sikerülhetett volna mindez" – mondta Ana Gros.

„Számomra sohasem a lőtt gólok száma volt a legfontosabb. Szerintem nem igazán ez tükrözi egy játékos szerepét a pályán. Ennek ellenére örülök a 250. Bajnokok Ligája gólomnak. Büszkeséggel tölt el, hogy a Győri Audi ETO KC-ért küzdhetek, és ezt továbbra is így fogom tenni” – idézte fel Estelle Nze Minko a gólszerzés pillanatát.